recenze

World of Padman

World of Padman

WoP je naprosto šílená, na multiplayer zaměřená střílečka. Takže, prahnete-li po pořádné akci, ale zároveň chcete hru hýřící doslova miliony barev, v současnosti není lepší volby než právě WoP. Chcete vědět víc? Pak čtěte dnešní recenzi!
Dnešní hra je tak trochu zvláštní. Vypadá jako mírumilovná hříčka, ale ve své podstatě se jedná o zběsilou akci. Hýří všemi barvami, ostatně to je vidět i na okolních obrázcích, ale přitom je to krvavá honba za fragy. Když se vrátíme o pár let nazpátek, určitě si mnoho z vás vzpomene na Quake 3: Arena, svého času nejpopulárnější multiplayerovou akci. No a WoP je vlastně modifikovaným Quakem. Přináší však i něco nového, například přibylo herních modů a podstatně se vylepšila grafika. Na začátku hry, po nejnutnějším nastavení, si zvolíme postavičku, se kterou se vrhneme do boje, vybereme mapu, kterou chceme hrát, a pak už hurá do akce. Hrát je možno buďto po síti, na což je hra primárně zaměřena, nebo proti botům, což sice není úplně to pravé, ale pro chvilkové odreagování to stačí.

Graficky se jedná o opravdový skvost na poli freeware stříleček, a je jedno zda se teď zaměříme na celek nebo jen na efekty, je to prostě radost se na ty barvičky dívat. Zvukově se řadí k průměru, takže ani nenadchne ale ani nezklame. Ovládání je typicky Quakovské, mně osobně moc nevyhovovalo, ale dá se bez problému změnit. Co se síťové hry týká, tak tu je možno hrát buď přes lokální LAN nebo internet. Upozorňuji však, že pokud byste chtěli hrát na internetu a jste majitelem klasického vytáčeného připojení (dnes už vcelku rarita), tak to raději ani nezkoušejte, protože si budete akorát rvát vlasy na hlavě. Holt modem na tohle nestačí (vyzkoušeno u kamaráda, kterému tímto děkuji). Ostatní typy připojení fungovaly bez problému, takže by to mělo většině hráčů vyhovovat, jen dodám že pro informace o veřejných serverech navštivte stránku hry, automatické vyhledávání serverů ve hře někdy zlobí. Tak se dejte do akce a doufám, že se jednoho dne setkáme na některém ze serverů.

stáhnout hru
Shadee

autor
/ Shadee

Skóre

90 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

ahojik123 | 18.09.07 v 20:08

rtzjrtujtzuim

aligator1 | 30.08.07 v 21:56

JSEM PŘESVĚDČENA,ŽE TATO HRA SE BUDE SYNOVCUM LÍBIT!TETA DÁŠA

pinhead | 27.08.07 v 07:01

Dekuju! Uz to slape!-:)

cichlasoma | 23.08.07 v 22:51

pinhead: dej multi player, create server a nastav si boty. :-)

pinhead | 21.08.07 v 09:01

Stále to nejde. Když kliknu na Singel player, vyskočí ona hláška. HELP, please!

Marian | 20.08.07 v 17:48

Jak se praví v oné nejprodávanější knize: "Doufej a bude ti dáno..." :-)

pivmen | 20.08.07 v 17:16

Doufám,že jsem to 5hodin s mým extra rychlym internetem nestahoval jenom ,abych zjistil,že to nefachčí.

pinhead | 20.08.07 v 10:49

pardon
implemented.

pinhead | 20.08.07 v 09:38

píše mi to: Singel player hasnt been emplemeted yet. Co s tím?


galerie

World of Padman World of Padman World of Padman

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce