recenze

World of Fighting

World of Fighting

Do řad bojových her dnes přibude zajímavá záležitost s názvem World of Fighting, která vám nabídne dva tradiční herní módy, deset bojovníků a několik herních prostředí, kde si můžete vyzkoušet vaše bojové schopnosti a to vše samozřejmě ve 3D.
Vítejte ve světe boje. Tak bych vás měl přivítat, pokud se rozhodnete vyzkoušet hru World of Fighting. Pokud si vzpomínáte, jeden z největších úspěchů mezi bojovými hrami u nás slavil Blade, který sice nenabízel nejlepší zážitek ze hry, neboť se od některých bojovek dosti lišil, ale to z něj udělalo neobyčejně zajímavou hru, která po pár týdnech slavila úspěch. Dnes se však od nevšedních herních zážitků přesuneme někam, kde to jako hráči bojovek dobře známe.

Klasická bojovka by měla nabízet minimálně dva herní módy. První a asi nejdůležitějším je arcade, aneb hra proti počítači. No a druhým módem by měla být jak jinak než hra pro dva hráče. Arcade vám nabídne možnost hrát proti všem hráčům, které hra nabízí. Jejich úroveň se pochopitelně zvyšuje každým dalším levelem respektive protivníkem. Překonání všech protivníků by vám mělo poskytnout slušný požitek ze hry a navíc tak otevřete volnou pozici pro další postavu. S ní se pak můžete znovu dát do boje a otevřít i druhou pozici, kde se skrývá poslední hráč.

World of Fighting má celkem deset bojovníků, z čehož dva, jak už bylo psáno, budou skryti a můžete je využít až po úspěšném dohrání hry s jedním z volitelných bojovníků. Ti se skládají z několika nabušených hochů a každý z vás se asi uvidí v jiném, ale určitě byste si měli vybrat. :) Slečny jsou na tom podobně, snaží se vystihnout známé herecké postavy a dokonce i napodobit některé jejich oblíbené údery. Poznáte sami. ;) Většina z vás však od hry očekává něco víc než jen prachsprostou bojovku a měl bych vás potěšit, neboť hra nabízí taková „polokombíčka“, která hru posouvají na lepší úroveň. Pokud se budete snažit vykouzlit něco na klávesnici se čtyřmi základními údery, možná se vám podaří kombíčko, tedy vylepšený úder, který vašeho soupeře bude stát více životů.

Hra určitě pobaví, grafika není nějak zaostalá a ani zvukové doplňky nezůstaly někde pod průměrem. Zkrátka tak akorát. Co vás však asi potrápí je rychlost hry, která v některých částech (hlavně při výskocích) vypadá, jako by se odehrávala v proslulém „Bulett Time“. Snažte se to překousnout a najdete ve hře tu pravou bojovku, která nám mezi freeware hrami už delší dobu chyběla.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Gaddy | 04.03.06 v 21:20

Když tu byl již zmíněný Tekken, tak by stejně bylo super, kdyby byl k dostání na PC :,)

Marten | 23.06.04 v 09:03

Ja myslim ze je to spis opicarna po Tekken Tag a ne spatna. Komba jsou velmi pekna a kdyby byl souboj ponekud plynulejsi a dynamictejsi tak je to na 100%. Mezi freeware spicka a kdo tvrdi opak tak to u toho dlouho nevydrzel.

Fox | 13.06.04 v 09:49

Řek bych,že je to pořádná pytlovina. Hrál sem to jednou a zdá se mi to jako opičárna po Mortal Kombat. Ale má to strašnou grafiku. Je to hra na deset minut....

*Admi* | 12.06.04 v 14:05

Fakt blbost


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce