recenze

Wizard Wars

Wizard Wars

Zlo je prostě nepoučitelné a nikdy se nesmí podceňovat, neboť následky by mohly být strašlivé a svět jak ho známe by mohl přestat existovat. Dokud ale vy zůstanete naživu, je tu stále možnost doufat v lepší zítřky.
Přestože nemáte tak markantní kouzelnický potenciál jako jistý obrýlený zjizvený klučina, vaše šance na úspěch nejsou nikterak nízké.

Čaroděj černé magie roztahuje své spáry po celé mírumilovné zemi. Na pomoc nepřichází žádný statný svalovec, nýbrž človíček šlachovitější postavy v modrém hábitu. S ním musíte překonat mnoho nástrah v podobě pohyblivých masožravých kytiček například. Na konci každého kola vás čeká boss, jehož zničením se posunete dále po dějové i herní stránce. K obraně vám slouží hůlka, s jejíž pomocí můžete šlehat blesky do všech stran. Energii dobíjí mnoho koulí rozmístěných všude možně, a tak není třeba se výrazněji v boji krotit. Zato vaši životnost si musíte hlídat jako oko v hlavě.

Celkově se jedná o standardní gamesku, která vás dokáže zabavit. Za vyzkoušení nic nedáte a pokud máte tento typ her rádi, nebudete zklamáni.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Wizard Wars Wizard Wars

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce