recenze

Wild Hunt

Wild Hunt

Zajít si na lov, to je sen mnohých z nás. Ve skutečnosti to ale není tak jednoduchá a levná zábava. Nyní máte skvělou příležitost jít si zalovit do divočiny, kde platí zákony džungle!
Jsem přesvědčen, že po prvním shlédnutí se bude velká část z vás ptát, co jsem to sem dal za hru. Skutečně, nejdená se o technicky příliš vydařený kousek. Odnesla to zejména grafika; jednak je herní obrazovka až moc malá, jednak samotné vyvedení prostředí, v němž se gamesa odehrává je dost zastaralé. A přesto je Wildhunt zábavný.

Jedná se o poměrně jednoduchou 2D arkádu, při níž procházíte krajinou, kde si brutálně zalovíte zvěř, od jelenů po kachny (název hry se skutečně hodí), a za pomoci dalších lidí poznáváte, jak herní svět funguje. Pozor si musíte dát na zásobu staminy, která prezentuje jak vaše zdraví - zvířata musíte zabíjet, pokud se jich dotknete, přijdete o kus zdraví - tak časový limit, v průběhu času stamina sama mizí. Doplnit ji lze stylově ovocem, které tu a tam najdete. Není to nic geniálního, je to ale naprosto skvělá oddechovka. Nebude se jistě líbit všem, ale své hráče si najde.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Wild Hunt Wild Hunt Wild Hunt

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce