recenze

White Butterfly

White Butterfly

Další střílečka z hlubokých a nehezkých zákoutí, ve kterých se to jen hemží nepřátelskými raketkami s vysokou kadencí střel. Naskočte také do jedné z raketek a vrhněte se vší silou do boje. Některá z vašich zbraní na ně přece musí platit.
Vyberte si kteroukoli dostupnou loď a pusťte se do zběsilé střelby. Jinak totiž nemáte moc šancí na přežití.

Takže se zase bude střílet na všechny strany? Ano, přesněji řečeno budete pálit před sebe na protiútočící hordy všemožných nepřátel, které se vás budou snažit zničit. Tak raději zničte vy je jako první a bude klid. K tomu má každé plavidlo tři zbraně. Chce to vyzkoušet všechny možnosti, abyste zjistili, co vám sedne nejlépe. Některá raketa střílí pomalu, ale silněji, další zas sice dělá machry s frekvencí střel, ale než něco zničí, máte o život míň. Na konci úrovně vás čeká boss, nicméně už předtím si povšimnete relativně vysoké obtížnosti hry. O to více záleží na tom, aby se vám stroj dobře ovládal. Pokud jde o ovládání, to si můžete nastavit sami v menu. Stále však platí střílet, střílet, střílet a nenechat se zasáhnout.

Nic zvláštního od hry nečekejte. Je to jen další z mnoha stříleček. Na druhé straně je hra svižná a zábavná. Její hratelnost prodlužuje také to, že než vyzkoušíte všechny dostupné zbraně, bude už nějaká ta doba také pryč.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.06.17 v 17:17

vesmírná dobývačka


galerie

White Butterfly White Butterfly White Butterfly