recenze

Wedgie Ninja

Wedgie Ninja

Aby ninja splnil svůj úkol, bylo důležité, aby nebyl ani pokud možno zpozorován a kdyby se tak přeci jenom stalo, aby se dokázal beze stopy vytratit. V této hře si vyzkoušíme tu první variantu a i my sami zjistíme, že to není žádná sranda, neboť když člověk zrovna potřebuje být v utajení, sbíhají se kolem davy lidí.
Wedgie Ninja je tak trochu hrou na schovávanou. Rozhodující je správné načasování a zmáčknutí těch správných kláves dřív, než bude příliš pozdě. Pokud se vám toto povede, můžete dojít až na konec levelu a těšit se na další kolo.

Jak to tedy funguje? Na svou postavu hledíte z pohledu třetí osoby. Před vámi se objevují žluté kruhy, ve kterých je určitý objekt (pařez, hrad z písku, lampa). Vy k tomuto objektu musíte dojít, neboť je to jakýsi záchytný bod. Nad hlavou máte vykřičník, který se postupně vyplňuje žlutou barvou. Jakmile zrudne, z rohu se vynoří mladý klučina s walkmanem na uších. Pokud se neztratíte a on vás uvidí, kolo pro vás končí. A nyní se opět vracíme k oněm záchytným bodům. Když k jednomu dojdete, musíte se rozhodnout, zda to stihnete ještě k dalšímu, nebo už vám dochází čas (vykřičník je téměř „plný“) a bude nutné se zamaskovat. Maskování probíhá stisknutím správné kombinace tlačítek. K ovládání postavy slouží čtyři základní klávesy QECZ a klávesa S pro spouštění hry. Pokud tedy stisknete potřebné klávesy, proběhne maskování. To spočívá v tom, že se váš ninja změní v ptačí budku, nebo splyne s hradem z písku apod. Obtížnost hry tedy není zase tak velká, spíš vám bude dělat problém se zorientovat v klávesách. Mínusem tohoto titulu je, že má bohužel pouze tři kola.

Vizuální zpracování není nejhorší, detaily se zde sice neplýtvalo, nicméně hrubý nákres postav a předmětů celkem ujde. Co se týče zvuku, tak mě zvlášť nenadchl, spíše naopak.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Wedgie Ninja Wedgie Ninja Wedgie Ninja

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce