recenze

Warmachine Overload

Warmachine Overload

Hromada nepřátel, spousta oslepujících výbuchů a především litry adrenalinu ve vaší krvi – přesně to můžete očekávat od dnešní vesmírné akčňárny, která přináší parádní hratelnost a pár vylepšení navrch.
Na první pohled se jedná o jednoduchou a ničím nepřekvapující vesmírnou střílečku, kde se svou lodí letíte vesmírem, a čelíte hromadným útokům nepřátel. Pomocí svých zbraní děláte z nepřátel šrot po tunách a přitom se snažíte vyhýbat se jejich projektilům – jediný zásah a můžete jet celou úroveň nanovo.

Co je teda hlavním esem v rukávu dnešní hry? Rychlost a akce. Ďábelská rychlost a nikdy nekončící akce je to, co vás donutí vydržet u hry ještě o chvíli déle. Celá hra je vskutku návyková, a tak se neustále těšíte na nové nepřátele, bosse či zbraně, které se k vám dostanou. Když už je řeč o zbraních, tak je dobré zmínit, že sbíráním bonusů se k vám přidávají malé lodičky, které mají vlastní střílny, a tak vám zajišťují solidní palebnou podporu. Navíc můžete přídavné lodě libovolně uspořádávat do formací a buďte si jistí, že toho pořádně využijete. Při bitvách s bossy vám zajisté přijde vhod modrý paprsek s obrovskými devastačními účinky. Bohužel, vydrží jen omezenou dobu a poté se musí čekat, než se dobije. Každopádně je to vydatná pomoc a mnohokrát vám zachrání zadek.

Grafika je na velmi vysoké úrovni, mísí se zde převážně temnější odstíny, takže si přijdou na své hlavně fanoušci post-apo scenérií. Zvuk taktéž nepokulhává a tak se krom balzámu na oči, dočkáte i balzámu na uši. Co dodat závěrem? Snad jen, aby se urodilo více podobně skvělých her.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Golubowski | 07.08.06 v 00:01

AHA už vim.

Golubowski | 06.08.06 v 23:53

Jakou klávesou střílím?????


galerie

Warmachine Overload Warmachine Overload Warmachine Overload

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce