recenze

WalkerMech Destroyer

WalkerMech Destroyer

Milujete akční střílečky, kde nesmí nikdo zůstat na živu? Ano? Dobrá, máme zde pro vás velice zajímavou ochutnávku. Dokažte svému egu, že nejste žádná loutka a že dokážete chladnokrevně rozstřílet vše, co se vám postaví do cesty.
Většina bojových akcí je založena na jedné jediné věci. Zničit vše, co kolem uvidíš a ve WalkerMech Destroyer tomu nebude jinak. Vy, jakožto řidiči nezastavitelného válečnického robota, musíte v každém levelu doputovat až k samostatnému bossovi kola. Zde si vyřídíte potřebné účty a směle pokračujete dále. Cestou naleznete několik druhů zbraní a můžete si i poupravit vaše brnění. K dispozici jsou tři úrovně rychlosti chůze. Zvolíte-li pomalejší tempo, pak asi s největší pravděpodobností usnete před PC.

Vizuální stránka hry vás ničím neohromí, jelikož detailní prvky jsou odfláknuté. Hudební doprovod nestojí raději ani za řeč. Jestli hned ze začátku přijdete titulu na kloub, tak u něj vydržíte sedět dlouhé desítky minut, ale v opačném případě utíkejte rychle pryč. Přeji příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

WalkerMech Destroyer WalkerMech Destroyer WalkerMech Destroyer

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce