recenze

Wabbit Wars

Wabbit Wars

Smrtící souboje králíků? O tom jsem doposud neslyšel, ale dnes se vše mění. S příchodem hry Wabbit Wars se dozvíte, jak agresivní mohou být malý králíčci!
Ze začátku bych měl asi věnovat malou pozornost názvu hry. Wabbit Wars a králíci. Když se nad tím student anglického jazyka zamyslí, tak mu dojde, že se buď autoři šíleně spletli, nebo si jen něco vymysleli. Králík je totiž Rabbit, co je Wabbit, na to jsem jí ani můj slovník nepřišli. No budiž, asi nejsme tak dobří Angličané, ale Wabbit je pro mě velkou záhadou.

Stupidních her je dnes mnoho. O tom se nedá diskutovat. Určitě by se dalo diskutovat o tom, proč autoři tvoří hry, o kterých už předem ví, že jsou stupidní. To mi příliš nejde do hlavy, ale komu ano? Nicméně Wabbit Wars má jen opravdu málo stupidních prvků, konkrétně jen název, nápad a některé zvuky ve hře.

Po spuštění hry vás překvapí dobrá hudba v menu, které se snaží nastínit temné prostředí hry. To však ale časem upadá, neboť hra není příliš temná. Options si jako vždy projděte a hlavně položku instructions, kde si důkladně přečtěte, čím se hra ovládá. Mně totiž ovládání dělalo celou dobu problémy, je velmi podivně nastaveno a nejde změnit, což je trochu zásek. :/ Škoda že si s ovládáním nedali autoři více práce a nerozhodili ho na jednu stranu klávesnice, takhle se totiž budete se svým protihráčem prát o klávesnici a na hru ani nedoje.

Tím se dostáváme k další obrovské chybě hry – zahrajete si jen proti kamarádovi, který s vámi usedne za klávesnici a bude se s vámi u ní mačkat (hrajte proto spíše s děvčaty ;). A o co tedy ve hře jde? Po kliknutí na start se dostanete do menu, kde si vyberete na kolik fragů budete hrát a s jakými zbraněmi. Pak už se objevíte na počítači zvolené mapě, které se liší jen barvou a polohou kamenů, přes které se nedostanete a nemůžete se nimi ani prostřílet. Jediným úkolem hry je tedy prostřílet se zeminou k vašemu nepříteli a popravit ho. O nic víc ve hře nejde, tudíž jednoduchost sahá na 90%.

Hra mě příliš nezaujala. Možná jen nápis Warning, který se objeví po spuštění hry s textem podobným pořadu Jackass z MTV. To jediné mě trochu rozzářilo, ale to bude tak asi vše. K hodnocení tedy není co říct. Hry si však vybíráte vy a ne pokaždé se musíme shodnout. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Blister | 07.03.03 v 19:03

No díky, mně prostě Wabbit nic neříká. Není to přeci to samé jako Rabbit, ale to šišlání by mohlo sedět, i když je to takové zvláštní ;)

Jenislav | 07.03.03 v 16:13

Ano, psani wabbit vyjadruje sislani. Navic ten nazvuk s wars - 'uabit uos' proste pripomina Zivot Briana.

Blister | 05.03.03 v 14:20

No něco by na tom mohlo být ;)

Alakzar | 05.03.03 v 13:54

Ohledně toho názvu Wabbit wars nejsem si sice úplně jistej ale podle mě je to parodie na Bugs Bunnyho pamatujete si jak mu ten plašetaj lovec říká "kválík" - neumí vyslovovat R a anglicky je to Rabbit a tak to říká ten lovec jako Wabbit, vyděl sem nějaký díly v anglině a tam mu takhle řikal i když nevim jestli bylo to "w" dvojitý. Tak a záhada je vyřešena:-))


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce