recenze

Viviparous Dumpling

Viviparous Dumpling

V dnešní nabídce her se k vám dostává jedna, která vám nabízí splnění neobvyklého úkolu. Proč říkám neobvyklého? Znáte snad více her, ve kterých musíte chytit do vajíčka co nejvíce spermií? Jestliže ne, pak byste si dle mého názoru neměli nechat ujít právě tento kousek.
Již z úvodního textu vám je jistě jasné, že to není klasická hra s motivy najdi a znič, či vyřeš vraždu v salonním kupé. Tady máme možnost sledovat zrození nového života a to už je co říci. Samozřejmě si nemyslím, že tato tématika zaujme každého, ale kdo se dostal ve čtení až zde, toho to jistě aspoň trochu zajímá. Pokud se chcete něco přiučit, pak bych vám skutečně doporučoval stahovat a hrát.

Musíme se ale také podívat, co ve hře všechno najdeme. V podstatě jediná věc co budete dělat, je vyhýbat se špatným buňkám a naopak chytat spermie do vajíčka. I když to zní jednoduše, tak jednoduché to není a to především díky poměrně dobře řešenému ovládání. Máte tady čtyři herní varianty, ve kterých jde vždy o něco trochu jiného. Navíc u každé herní varianty je napsáno něco málo faktů.

Grafika se těžko hodnotí, neboť zde není prakticky nic co bych mohl kritizovat, ale také nic co by se dalo vychvalovat. Tato hra prostě nemůže nabízet nějaké grafické orgie. Nicméně vzhledem k tomu, jaká je tématika tohoto titulu, musím říci že se autorům poměrně povedla. Ovšem zvuk musím pochválit, konkrétně volený výběr písní, které se mi opravdu velice líbí. Na druhou stranu jsou tady pouze dvě...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Viviparous Dumpling Viviparous Dumpling

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce