recenze

Virtual Soldier

Virtual Soldier

Stahujte! Obvykle těmito slovy svůj perex nezačínám, ale tato gameska si to zaslouží. Jedná se totiž o velice zajímavou 3D střílečku ve velice atraktivním virtuálním prostředí, kde prohrává jen ten nejpomalejší. V roli vojáka bude váš úkol jednoduchý – vystřílet vše, co se hýbe.
DigiPen za dobu své existence umožnil vznik opravdové spoustě kvalitních gamesek. U většiny z nich nebylo o solidní dávku originality nouze. Já dnes s klidným svědomím můžu říci, že Virtual Soldier je jedna z těch hodně atraktivních her, které jsem měl možnost od DigiPenu okusit.

Námět sice není originální a v podstatě se jedná pouze o tuctovou střílečku, která ovšem má v sobě nějaké zvláštní kouzlo a můžu vám tak zaručit, že u této gamesky bez problémů strávíte několik hodin života. Úkol jsem nastínil v perexu, já bych nyní dodal pouze to, že jakožto voják se můžete velice efektivně krýt a z těchto míst i velice účinně pálit do „slepa“. Toto označení jsem použil proto, že sice to vypadá, že střílíte ve stopách zaměřovače, ovšem jen těžko zasáhnete soupeře přímo. Střely totiž mají trochu jinou dráhu letu, než jak tomu je při souboji „tváří v tvář“. Nejste-li přímo pod palbou, stejně jako ostatním se vám regeneruje veškerá energie. Pod těžkou palbou naopak se vám bude trochu rozmazávat pohled na scénu a bude rádi, když vyváznete se zdravou kůží.

Vše je přitom neskutečně zábavné a dobře hratelné a i když absenci multiplayeru příliš nezdůrazňuji, zde mi to přišlo trochu líto. Jedná se skutečně ale o jedinou vadu na kráse. Dovolte mi závěrem proto zopakovat slovo zmíněné na začátku perexu - stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

eMan | 14.09.07 v 13:07

artman: jako ty vase minimalni pozadavky jsou uplne zbytecne kdyz tam mate pokazde same blbosti, uz se me to stalo u 2-3 her ze tam nebylo napsany ze to potrebuje shader, a to jedna mela kolem 300MB takze budto sem ty minimalni pozadavky nedavejte, nebo je vyplne pravdive a nevymyslejte jsi tam nesmysly :/ :/ :/

M | 24.06.07 v 00:03

Hmm...My specs:
Athlon 64 3000
GeForce FX550 128Mb
1Gb Ram
...And I`m still not able do get damned thing to work ((((

sulo__ | 23.06.07 v 00:42

Na nete som nasiel nieco ohladom poziadaviek. Graficka karta musi mat Shader 2.0. Zdroj: http://jviterna.com/projects.htm

M | 20.06.07 v 22:31

No, this dll doesnt help. I get error message like "this program cannot run because it is not configured properly"(not exact quote, I`m russian)

artman | 20.06.07 v 21:33

No mě to dělalo problém akorát s tou knihovnou co jsem uvedl níže... Tu jsem stáhl, nahral do Windows/system a pak to běhalo jako po másle...

Předpokládam, že nejnovější DirectX apod, máš?...

adam | 20.06.07 v 21:29

nicméně to pustit nejde,takže mezi mínusy si pan recenzent může dopsat "spustitelnost"

artman | 20.06.07 v 18:46

Miloš: nepíše to něco s chybějící knihovnou? (msvcr71d.dll)

M: You can try download "msvcr71d.dll" library =>

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr71d

miloš | 20.06.07 v 16:36

Určitě výborné, ale nejde spustit. Nejde jen o lákadla ? Protože se to opakuje u některých her.

M | 20.06.07 v 00:01

Sorry for not speaking your language. I`ve downloaded this game and it didnt work, checked up readme, it said that .NET Frameworl 3.0 and C++ are required to play this game. I`ve installed both and game still doesnt work. Could anyone give a solution to this???

artman | 19.06.07 v 20:54

Co to píše?

vetvicka | 19.06.07 v 18:53

skoda ze to nejde spustit...


galerie

Virtual Soldier Virtual Soldier Virtual Soldier