recenze

Vigilante

Vigilante

Brutální hra ze starých dobrých automatů, to je Vigilante. A upřímně, překoná podobné hry něco svou hratelností? Těžko! Arkády z automatů jsou kořením života.
Vigilante znamená v překladu „člen skupiny občanské sebeobrany". Člověk by řekl, že to musí být nějaký ušláplý úředníček v obleku a s kufrem, který bude sedět na nějakém ministerstvu, bude mít minimálně 56 poradců, kteří zase každý aspoň 15 dalších poradců, každý plat minimálně 55 000 a nikdy neudělají nic, co by bylo opravdu důležité.

Takhle by to možná vypadalo, kdyby se děj této hry odehrával u nás, ovšem nedovedu si představit, jak by se něco obdobného asi hrálo. Jak se ovšem zdá, v jiných krajích nabývá tato funkce zcela jiných rozměrů a vy máte možnost jednoho takového týpka vidět přímo v akci. Oblek zřejmě nechal doma a hodil na sebe něco trochu sportovnějšího, kufr, který by jen zbytečně zaplnil ruku, zahodil a místo něj sbírá samé užitečné věci, které se mu k jeho práci „sociálního pracovníka" :-) budou hodit lépe (nůž, řetěz, nunchaky, ocelová trubka...). A věřte tomu, že váš úkol nebude zpočátku vůbec jednoduchý. Musíte totiž v časovém limitu zneškodnit opravdu velké množství nepřátel a probojovat se až na konec úrovně, kde se budete řezat s někým, kdo má opravdu tuhý kořínek a rozhodně vám nedá svůj skalp lacino.

Jen díky tomu, že jste čirou náhodou přeborník v karate, máte jistou naději tuto uličku hrůzy přežít. Zvykněte si ovšem no, že než se vycvičíte a osvojíte si optimální techniku bojování, budete umírat i v první úrovni a ne zrovna jedinkrát.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

nunikpupik | 29.07.08 v 21:22

Zajimalo by me jestli se da vigilante nainstalovat do visty home premium. Je to ma nejoblibenejsi hra. Poradte prosim


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce