recenze

Vezgard

Vezgard

Vezgard je zástupcem klasických z boku viděných vesmírných stříleček, které oplývají příjemnou grafickou stránkou hry, dostačující hratelností a nespočtu nepřátelských objektů určených k odstřelu.
Vezgard je další vesmírnou střílečkou, která se zúčastnila nedávné soutěže Horizontal Shooter With Boss Competition, v níž obsadila krásné páté místo. O tom zdali se jedná o ohodnocení zasloužené se dozvíte z několika následujících řádků. Nicméně vzhledem k tomu, že titul oplývá příjemnou grafickou stránkou a vcelku dostačující hratelností, není důvod k výraznějším obavám.

Největším nedostatkem Vezgard je bezpochyby jeho délka. K dispozici je pouze jeden jediný level, což přiznejme si není zrovna nejvíce. Přihlédneme-li navíc k faktu, že hra je mimořádně obtížnou, jedná se přímo o propastný zápor. Jinak je ale vše v pořádku. Titul je klasickou vesmírnou střílečkou, ve které máte za úkol pomocí své raketky postřílet všechny nepřátelé. K dispozici vám jsou kromě standardního kanónu ještě bomby, jenž můžete jednou za čas využívat.

Technické zpracování je jen lehce nadprůměrné. Žádné grafické orgie rozhodně nečekejte, na druhou stranu vizuální stránka plní svou úlohu dokonale. Spousty výbuchů, příjemné pozadí, detailní objekty… co víc si přát? Připočtěte k tomu všemu ještě dostačující zvukovou kulisu a máte jasno. Výsledek? Dobře hratelná vesmírná střílečka, která rozhodně pobaví…

stáhnout hru
Nosi

autor
/ Nosi

Skóre

76 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Vezgard Vezgard Vezgard

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce