recenze

Venture!

Venture!

Život hrdiny není žádný med ani jakékoli jiné sladké potěšení. Jeho osudy bývají plné bojů s příšerkami a „poťapanými“ černokněžníky, kteří zpravidla ukradnou nějakou životně důležitou věc. Inu co naplat, historie se zkrátka opakuje, a tak se v roli chrabrého reka vydáváte situaci urychleně napravit.
Tentokrát musíte dostat zpátky odcizený grál, který drží při životě obyvatelstvo v tamní vesničce. Netřeba snad dodávat, že veškerý jejich a potažmo i váš osud máte ve svých rukou.

Ve hře se musíte potýkat s nepřáteli v podobě slizových koulí a pátrat po klíči, jež otevírá cestu dále. K pomoci máte kromě obyčejných střel také miny, rakety a spoustu dalších zbraní, což dělá zabíjení potvor a bloudění po lese o hodně zábavnější. Určitou nevýhodou je započetí hry od samého počátku kola, při ztrátě života. To spolu s těžkým bossem může působit nepřekonatelnou frustraci. Zpočátku si musíte chvilku zvyknout na ovládání a střelbu, ale ke konci prvního kola vás již v tomto ohledu nic nepřekvapí.

Hra nepřichází s ničím novým, ale na druhou stranu má vše, co od tohoto herního žánru čekat. Co se týče obtížnosti, tak až přespříliš.




stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Venture! Venture!