recenze

Vectors Revenge

Vectors Revenge

"Další vesmírná střílečka", řeknete si a mávnete rukou. Já jsem zpočátku udělal to samé, ale jakmile jsme nakoukl pod pokličku, objevil jsem velice zábavnou a hlavně originální hru, u které se nudit rozhodně nebudete.
Jako v každé vesmírné střílečce, i zde usedáte do kokpitu vesmírné stíhačky se solidní palebnou silou. Vaším úkolem nebude zničit kvanta lodí, ale zničit jednu, silně opancéřovanou loď. Nečekejte ovšem, že se bude jednat o jednoduchý úkol. Během ničení štítu, což provádíte jednoduchou střelbou na cíl, budete pod palbou nejen z mateřské lodě, ale i jedné menší lodičky, která je na vás neustále pověšená a nejde zničit. Jakmile zničíte štíty, nemáte stále vyhráno. Musíte nabít raketu, která jediná má schopnost zničit mateřskou loď. Pokud se netrefíte, musíte nabít znova a doufat, že příště budete mít více štěstí a přesnější mušku. Jakmile trefíte, loď je zničena a vy postupujete do dalšího kola, které je ještě těžší než to předešlé.

Grafické zpracování hry je vcelku ucházející, to samé by se dalo říct i o hudební stránce, která je ale občas až příliš hlasitá a nikde ve hře jsem nenašel způsob, jak audio trochu ztlumit. To je ovšem jen drobná vada na kráse jinak velice dobré hry, u které se nudit nebudete!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Vectors Revenge Vectors Revenge Vectors Revenge