recenze

Urban Uprising Dark New World

Urban Uprising Dark New World

Chcete zavítat do hlubin nekonečného vesmíru? Tak je tu šance! Stačí vzít svůj vesmírný koráb a vydat se na svou pouť. Ale nic nebude tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Jako v každé jiné automatovce si i zde musíte svou cestu prostřílet!
Máte zprvu na výběr některý ze čtyř levelů, od nejjednoduššího po nejtěžší. I kdyby byl pro vás ten čtvrtý příliš jednoduchý (což ale není příliš reálné), tak je tu ještě možnost zvolit si obtížnost jednotlivé úrovně. Průběh boje je notoricky známý. Letíte a do vaší dráhy se snaží připlést co nejvíce nepřátelských lodí. Ty je dobré co nejdříve zneškodnit, aby nestihly nadělat velké škody. Takových objektů, které budou chtít ukončit váš let je nepřeberné množství. Aby toho nebylo málo, tak ještě v každé úrovni potkáte hlavní nepřátelské plavidlo. To musíte v omezeném čase zničit. Na vaší cestě vám budou naštěstí pomáhat různé bonusy, které při letu posbíráte ( například letecké posily nebo štíty). Pozor na poněkud netypická ovládání menu a hry! Klávesou Z střílíte a vybíráte položky v menu, Xko používáte na povolávání posil atd.


Vizuální zpracování je na běžné úrovni automatovek, to samé se týká i hudby. Pokud tedy máte chuť se odreagovat, tak je tato hra dobrou volbou. Nic nového nebo originálního ale nepřináší.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Urban Uprising Dark New World Urban Uprising Dark New World Urban Uprising Dark New World

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce