recenze

Unknown Planet

Unknown Planet

Ztroskotat na neznámé planetě může být opravdu pech. Ale den je kompletně pokažený faktem, že zde nejste sami a společnost vám budou dělat poměrně hladoví emzáci. Čas si pořídit zbraň.
Celková náplň freeware hry Unknown Planet je nesmírně jednoduchá. Běháte po temné planině, hledáte minerály a ty měníte za zbraně a poté i možnost vypadnout z tohoto nehostinného místa. Háček je ovšem v tom, že jakmile se jenom trochu vzdálíte od svého vesmírného korábu, přijdou si s vámi „popovídat“ monstra s hodně ostrými zoubky. Zbraní moc není, ale těch několik kousků dokáže opravdu narobit paseku, pokud jsou v šikovných rukou. Buď jsem ty zlaté ručičky neměl, nebo je prostě hra příliš těžká. Zkoušel jsem ji několikrát a použil jsem různé přístupy, ale ty potvory mě vždy dostaly. Snad se vám povede lépe.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

Goblin | 02.11.11 v 18:41

Pro pamětníky jde o předělávku starého Zax: Alien Hunter osekanou o prakticky zbytečný příběh. Ale herní mechanismy jsou prakticky totožné i přes nulovou členitost prostředí, která je ovšem více než vyvážena spawnováním monster. Opravdu pekelně těžké, ale už jsem se jednou dostal na 92 kousků minerálů ze 100. Nejúspěšnější strategie je přitom tak trochu cheatovací: Počet monster, která se na Vás mohou v jednu chvíli vrhnout je podle všeho odvozen od množství sebraných minerálů. Takže zabíjejte všechno kromě malinkatých broučků. Jsou sice rychlí, ale docela neobratní a trvá jim, než se rozběhnou. A i kdyby vás některý z nich náhodou kousl, tak to máte jenom za 3%. Když jich za sebou máte pěkný houf, tak se nové příšery jednoduše neobjeví, dokud neposbíráte další minerály. I tak se může kdykoliv objevit "chobotnička", ale alespoň máte jistotu, že se z ničehonic neobjeví dvě najednou. Pomocí jiných strategií jsem nenastřádal ani na vysněný minigun.


galerie

Unknown Planet Unknown Planet Unknown Planet

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce