recenze

Underground Tour

Underground Tour

Je libo kombinace vitálního starce s velmi dobrou mlátičkou a pořádnou porcí parodie? No tak to v Underground Tour naleznete přesně to, co hledáte nebo po čem toužíte. Prostě důchodce v akci.
Celá věc se má tak, že tomuto chlapíkovi byl ukraden jeden pěkný pohár, a tak se vydává do hlubin kobek a jeskynní si vzít zpět, co mu právem patří. Vaše putování je protkáno vyprávěním a hláškami z různých akčních či neakčních arkád, které se za dobu her již objevily. Příjemné byl i fakt, že si hra dělá legraci sama ze sebe.

Co se týče náplně, ta by snesla trošku oživení v hratelnosti. Většina částí podzemí skrývá nějaké ty kostlivce, lebky nebo silnější protivníky v podobě různých bossů a draků. Vše je naštěstí stylizováno do výborné grafiky, která ani nebude klást přehnané nároky pro váš stroj. Hra není ani přehnaně dlouhá a neklade na hráče přehnanou obtížnost. Příkladem nejsou životy. Když umřete, tak se prostě objevíte tam, kde jste do místnosti vstoupili. Délka je ideální, takže nehrozí nějak silný stereotyp, ale ani zklamání, že hra byla krátká.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Sůvička

Sůvička | 11.12.16 v 08:35

Výborná hra.


galerie

Underground Tour Underground Tour Underground Tour Underground Tour Underground Tour

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce