recenze

Ultimate Fight

Ultimate Fight

Každému fanouškovi Street Fightera se rozbuší srdce, každému fandovi Guilty Gear se rozsvítí oči. Ultimate Fight si z těhto her bere jen to nejlepší, přidává pár vlastních nápadů a vzniká tak bojovka jako řemen. Chcete vědet více? Čtěte dál!
Jestliže patříte mezi fanoušky, budete se při Ultimate Fight cítit jako v ráji. Nabízí se vám skvělá akce na způsob Street Fightera se spoustou postav, komb a hodiny zábavy. Ale hezky popořádku.
Zpočátku se vám ukáže nabídka modů, mezi nimi nechybí Arcade, Team Arcade a samozřejmě ani multiplayerové variace, které si proti sobě můžou zahrát dva hráči na jednom počítači. I když dva mody (multiplayer nepočítám) se možná zdají být málo, úplně to stačí. Komu by se to však přece jenom zdálo být málo, počet postav mu to určitě vynahradí. Těch je opravdu hodně, kromě těch ze Street Fightera (atd.) nebo Guilty Gearu (Testament, atd.) se setkáte i se známými postavami z jiných her či filmů, například s Batmanem, Bombermanem nebo Earthwormem Jimem. Jediná chybka postav je nevyváženost. Některé postavy mají vůči ostatním dost viditelné výhody. Kupříkladu Bomberman je o mnoho menší než ostatní postavy a může pokládat bomby, proti kterým se těžko brání, tudíž se stáva velice silným protivníkem. Nebo taky Apocalypse, který zabere třičtvrtě obrazovky, taky není příliž rovnocenným soupeřem. Jinak však hra nabízí velice příjemnou zábavu, hlavně v multiplayeru.
Grafika je stylově velice podobná Street Fighteru, což je jen dobře, osobně se mi velice líbila. Se zvuky je to už trochu horší. Hudba nehraje a z některých zvuků se vám až udělá špatně.

Takže jestli patříte mezi fandy bojovek, berte všemi deseti. Jestli ne, určite alespoň vyskoušejte, stojí to za to.

Dodatek: Omluvte zhoršenou kvalitu obrázků!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

grafika | 17.03.07 v 10:43

ehm... mam problem grafikou nepomužete? jeto divny

josto2 | 23.01.07 v 14:17

fgffffffffffffffffffffffffffffffffffggfffffffff

X-Max | 22.01.07 v 20:36

ja to stahl cely nateseny ale pos startu mi to napise chybu

leske | 22.01.07 v 17:54

hele nainstaloval sem to a nefunguje pise mi to neco s grafikou a ted nvm co stim???


galerie

Ultimate Fight Ultimate Fight Ultimate Fight