recenze

UFO Onslaught 3D

UFO Onslaught 3D

Desítky nepřátelských talířů UFO, daleký a hluboký vesmír, spousta akce. Zhruba těmito slovy by se ve zkratce dal stručně a jasně představit náš dnešní titul UFO Onslaught 3D. Tak pojďme na něj.
Vesmír a vše s ním spjaté posloužil jako námět na počítačovou hru už nejednou. Ať už se jednalo o ty komerční, či o ty, které vám každý den nabízíme – tedy freewareové. Naše dnešní hra, UFO Onslaught 3D, je právě do vzdáleného vesmíru zasazena. Tentokrát se však nejedná o žádný vesmírný simulátor nebo něco podobného. V UFO Onslaught 3D budete mít za úkol odvrátit tvrdý nájezd mimozemšťanů, kteří vás chtějí jednoduše zničit.

To se jim však pochopitelně nesmí povést, a je jen na vás, jak moc si je k tělu připustíte. Hra samotná se odehrává v jednom ze dvou 3D prostředí. V každém se na vás řítí několik desítek nepřátelských talířů, jež jsou předurčeny k odstřelu. Vy sami ovládáte jakýsi kanón (nebo chcete-li strážní věž), kterým zmiňované talíře sestřelujete. Nic víc, nic míň. Hra končí ve chvíli, kdy se vám podaří zničit předem zadaný počet nepřátelských objektů.

Jak už bylo řečeno výše, hra je kompletně ve 3D. O nic převratného se však bohužel v žádném případě nejedná: grafika nepředvádí zrovna dvakrát výrazný výkon, a vše je zpracováno dosti jednoduchým a místy až odpudivým způsobem. Tato vesmírná akce však na technické zpracování zřetel brát příliš nemusí – jedná se o pravou akční řežbu, která jednoduše pobaví…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

UFO Onslaught 3D UFO Onslaught 3D UFO Onslaught 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce