recenze

Turrican Click

Turrican Click

Jedna z herních legend se opět vrací na naše monitory. Vývojáři si tentokrát vzali na paškál Turiccana. Otřete slzičky nostalgie a pojďte si užít zábavu, jakou jste možná zažili na počátku devadesátých let…
Turrican je jeden z klenotů herního nebe. Ty se často dočkávají nejrůznějších remaků a fanoušci s nimi stále žijí. Určitě si tak připomeňte T2002 nebo skutečně libovýHurrican . K těm vydařeným předělávkám rozhodně patří také dnešní Turrican Click od človíčka s přezdívkou AndyUK ze známého týmu Ectoprods. Jak se gameska povedla jemu?

AndyUK využil herní engine z arkády Lil' pirate. Bohužel, samotný hlavní hrdina je trochu pomalejší, než by měl být. Jistě se ale přes jeho handicap přenesete, vždyť zbraně mu fungují spolehlivě. Hratelnost je na slušné výši, s rozsáhlým arzenálem zbraní kosíte nepřátele, skáčete a bavíte se. Bohužel jen ve třech, byť celkem dlouhých, levelech. Příjemná je retro muzika. Tu si vývojář vypůjčil z originálního druhého dílu známé série. Starobylým dojmem působí i grafika, zpracování je tak jako stvořené pro milovníky klasiky. Je tedy velká škoda, že autor tuto gamesu brzy opustil a nevěnoval ji více svého času. Vylepšení délky či různých drobnějších detailů by rozhodně potěšilo a přidalo další bodíky ke konečnému hodnocení. Přesto tento remake Turricana rozhodně vyzkoušejte – za tu chvíli dobré zábavy to stojí!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.07.17 v 20:19

pěkné


galerie

Turrican Click Turrican Click Turrican Click