recenze

Tsujikaze

Tsujikaze

Bude se střílet. Bude se vraždit. Bude se umírat, rozsévat strach a zkáza. Motýl smrtihlav se nad tím vším bude vznášet. Nad troskama lidí, strojů a života. Zavládne věk vlčí, věk zrady a věk konce. Nebo jen přeháním?
Přeháním. Ale můžete si být jistí, že se bude střílet, vraždit a umírat - naštěstí ne vy. Vy, respektive vaše loď, je netečná vůči zranění, a tak jediné, na co se musíte soustředit je, jak nejlépe zlikvidovat své nepřátele. Poletujete v nekonečném vesmíru, kde tři minuty jsou vaším jediným limitem. V tomto časovém úseku musíte zlikvidovat co nejrychleji tolik nepřátel, kolik jen vaše laserové kanóny (X) a speciální útoky (Y) zvládnou. Ze zabitých nepřátel dostáváte body, čím více nepřátel za sebou zabijete, tím více bodů z každého dalšího dostanete. Když vás zasáhnou, bodové ohodnocení za příští loď klesá, a tak jste nuceni střílet ještě rychleji a intenzivněji, zatímco se budete vyhýbat stěnám nepřátelských projektilů.

Co se grafiky týče, ta je vybavena i třetím rozměrem, zatímco zvuky poněkud ostrouhaly a hudba jak by smet. Ale to, s čím se setkáte, je pro hru tohoto typu dostačující.

stáhnout hru
Zlatovous

autor
/ Zlatovous

Skóre

82 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Tsujikaze Tsujikaze Tsujikaze