recenze

Truck Defender X

Truck Defender X

Znáte to, máte konvoj, na který si brousí zuby nejeden nepřítel. A nechcete-li ztratit kredit, měli byste tento konvoj ochránit. Kdo ale bude v roli nepřítele tentokrát? Je to velice jednoduché, dneska si to rozdáte proti samotnému UFU.
Abych ale trochu doplnil nastíněnou situaci. Ovládat budete drobný tank. Buď přímo tak, že uvidíte jeho děla a ve „třidé“ pohledu budete mířit na všechna ta UFA a jiné exoty, snažící se poškodit váš konvoj. Druhý mód je taktický. Zde naopak uvidíte veškeré vaše prostředky a můžete zkusit trochu plánovat.

Přiznám se vám, že já druhé variantě příliš na chuť nepřišel a raději si to s nepřáteli vyříkaval z „očí do očí“. Ono odstřelit takového cizáka na obloze a následně vidět, jak se vrak létajícího talíře řítí k zemi, má své zvláštní nezaměnitelné kouzlo. :) Jistě vám nemusím také říkat, že když bude úspěšnější váš oponent a zničí buď vás nebo vaše svěřence, pak automaticky končíte.

Věřím ale, že si se vším dostatečně poradíte, protože zpracování je velmi dobré. Kdyby vám náhodou nešla hra spustit, zkontrolujte přítomnost .NET Frameworku 2.0 a XNA frameworku. Příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Truck Defender X Truck Defender X Truck Defender X