recenze

Trick or Treat

Trick or Treat

V rukou máte jen motorovou pilu, ale nepřátel je spousta a stále přibývají. Dokážete si poradit s touto zdánlivě bezvýchodnou situací? Dokažte to v této temné ale zábavné gamesce…
Právě proběhlý Halloween nám přinesl několik zajímavých titulů. Jedním z nich je i tato plošinovka, jež na vás hned po spuštění dýchne hororovou atmosférou. Celkem v pěti velmi zajímavě zpracovaných levelech je úkol jasný. Projít všechny úrovně a zabít nepřátele. Protivníky jsou tentokrát nemrtví – různé zombie a další krvelačné příšery, tu a tam se zjeví i nějaký ten kostlivec. Zpočátku máte jedinou základní zbraň – populární motorovku, s níž je řezání opravdovým požitkem. Někdy se ale úspěšně řezat do dvou stran najednou opravdu stíhat nedá, proto na zemi naleznete i neméně proslulou brokovnici a pistolku.

Vše ústí ve vcelku slušnou zábavu. Jejím hlavním kořením je ale zpracování. Temné zvuky a hudba ihned připoutají a vtáhnou do děje. Skvěle nakreslená prostředí způsobují vskutku solidní grafický zážitek. Trick or Treat je tak nadprůměrnou zábavou, jež jistě příznivcům krvavých akcí přinese několik příjemně strávených chvil.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Trick or Treat Trick or Treat Trick or Treat

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce