recenze

Treasure Frogman

Treasure Frogman

Potápění může být jeden ze způsobů, jak strávit čas své dovolené. Ovšem ne každému se proplouvání mezi rybami, řasami a planktonem musí zamlouvat. V takovém případě se ale každopádně rozloučí i s tou nejmenší možností, že by v mořských hlubinách našel skrytý poklad.
V této gamesce se blíže podíváme na počínání jakéhosi křečka, což není tvor ani zbla vodní.

S tímto zvířátkem se čtyřmi končetinami máte za úkol proplout bez újmy na zdraví přes spoustu úrovní, které se odehrávají v hlubinách moře. V každé úrovni musíte vysbírat všechny mince a drahokamy, jež jsou tam různě rozprostřeny. Teprve poté smíte zakusit nástrahy kola následujícího. V této sběračské činnosti se vám snaží zabránit typičtí představitelé slaných vod, například žraloci, kterým je lépe se vyhnouti. V opačném případě utržíte újmu na zdraví. Naštěstí se jejich pohyb dá dobře vysledovat a vy si tak můžete pohodlně naplánovat svůj těsný průnik okolo ryb.

Jeden z mála nedostatků je, podle mě, pomalý pohyb jak vás tak nepřátel. Ten, kdo nemá stálý přístup na internet, by mohl být nepříjemně překvapen samovolným připojením po skončení každého hraní.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Bafusa | 11.07.07 v 11:36

Tuhle hru jsem si již dříve stáhl z jiného serveru, zatím držím první místo v highscore, ale je to strašně pomalý :-)


galerie

Treasure Frogman Treasure Frogman Treasure Frogman

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce