recenze

Trapped

Trapped

Trapped... Hmm. Pokud s sebou vláčíte rotační kulomet i k obědu a usínáte minimálně se dvěma devítkami pod polštářem, je tahle řezničina s lehce adventurními prvky zase něco pro vás. Slušňáci s jen jedněmi nervy a malou zásobou náhradních klávesnic nechť raději zapomenou.
Trapped by mohla být zcela bezvýznamná hra, kdyby ovšem nebyla vytvořena na počest nedávno tragicky zesnulému Shawnu Noelovi a neobsahovala skutečně šílenou fyziku letu vašeho hrdiny. Ten (s nepatrnou pomocí vaší maličkosti) bojuje proti zdánlivě jednoduchým a časově nešibeničním úkolům, které se ale často díky onomu zmiňovanému systému mění v nekontrolovatelné peklo na zemi. Takže jestli jste do dnešního slunečného rána žili v domnění, že i v pořádně tuhé plošinovce si vystačíte jen se stejně tuhým kvérem, tak jste na omylu, milá pařančata. Otázkou je, pro kolik z vás je tento poněkud komický souboj s gravitací výzva.

Audiovizuální stránka posledního Thompsonova dílka je jednoduchá a bohužel nevkusně šedá, svou "pestrostí" notně připomínající komunistickou zástavbu. Ale dá se to přežít, zvláště jste-li do víru dění pořádně vtaženi.

Tuhle arkádovou akcičku stahujte jedině v případě, máte-li nervy zápolit více sami se sebou, než s okolními podněty. Pokud je ovšem náhodou nemáte, porozhlédněte se raději po něčem ve stylu Ninja Saboteur, nebo po jedné z nekonečné řady her o obtloustlém instalatérovi s Italským jménem...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

jakub | 27.05.06 v 13:39

Taditu hru doporučuji at si jí koupíte.


galerie

Trapped Trapped Trapped Trapped

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce