recenze

Train Tracking

Train Tracking

Vlak. To je lidská vymoženost, která nám umožňuje cestovat z místa na místo na velké vzdálenosti. Syčení páry, lidé spěchající si sednout do kupé první třídy a závistivé pohledy ostatních, jenž musí směřovat na druhou stranu, no prostě takový ten nádražní frmol. Tak přesně v tomto prostředí se odehrává dnešní hra.
Pojďte si tedy otestovat vaši pohotovost a všímavost mezi vlaky.

Stáváte se jakýmsi pozorovatelem nádraží, konkrétně kolejí, po nichž jezdí vlaky osobní i nákladní. K dispozici máte seznam číselných kódů, jenž označují právě jeden konkrétní dopravní prostředek. Kdykoli se objekt popsán oním číslem zjeví na obrazovce, kliknete do svého rejstříku. Jestliže jste správně učinili, pak řádek zmizí a vy máte o starost méně. Odměnou za odhalení všech vagónů a lokomotiv vám je postup do dalšího kola a nárůst bodového konta. Na výběr máte ze tří druhů obtížností, které se od sebe liší počtem sledovaných vlaků, délkou jejich kódu a rychlostí, s níž hra plyne.

Těšit se můžete i na hezkou grafiku a poměrně kvalitní ozvučení. Sám ovšem neumím odhadnout, na jak dlouho bude toto odklikávání vlaků zábavné.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Train Tracking Train Tracking