recenze

Toy Robo

Toy Robo

Základem dobré akční hry je hratelnost. Když se k ní přidá skvělá grafika, jde o kombinaci přímo z říše snů. Nemusíme však snít, stačí si stáhnout Toy Robo, titul, u něhož se budou bavit i ti nejnáročnější.
Dnes recenzovaná gamesa Toy Robo se v konkurenci stovek akčních titulů v naší databázi rozhodně neztratí. Důkazem může být ocenění druhým místem, který si titul vykoledoval v známé soutěži Four Elements. Běžného hráče však budou zajímat věci spíše z jiného soudku. Řeč je hlavně o hratelnosti a nezanedbatelná není ani otázka grafiky... A můžete si být jisti tím, že v obou ohledech Toy Robo obstojí.

Co vás udeří od očí jako první, bude jistojistě grafika. K ní snad není ani co dodávat; zbytečně bychom plýtvali superlativy. Na akční hru sice vývojáři sáhli po netypickém izometrickém zpracování, což nebudete v prvních fázích hraní vítat s povděkem; s odstupem času tento krok však hodnotíme pozitivně. Alespoň se Toy Robo odlišuje od konkurence. Herní prostředí je maximálně detailní, modely postav také nejsou špatné. Co je však nejlepší, narozdíl od konkurence v soutěží Four Elements se Toy Robo pyšní přijatelnými hardwarovými nároky. Ani na slabších strojích se hra neseká. Ale zpět k hratelnosti. Úkolem hlavního hrdiny, kterého v tomto případě ztělesňuje sympatický robot, je vypořádat se s kupou nepřátel. Nic víc, nic míň.

I proto se pod recenzí nachází „pouze“ osmdesátiprocentní hodnocení. Nemůžeme sice říct, že bychom se u hraní nebavili, nebylo to ale „ono“. Od titulu s úžasnou grafikou, parádními zvuky a bůhví čím ještě bychom totiž očekávali i rozmanitost na poli úkolů. Řežba "od nevidím do nevidím", to není, páni vývojáři, nezlobte se, zrovna originální.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Alcarmo | 09.01.06 v 17:19

neogirinalita? Co to je?


galerie

Toy Robo Toy Robo Toy Robo

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce