recenze

Torpedo Joe

Torpedo Joe

Dnes tady máme... opravdu netradiční likvidaci všeho živého pod mořskou hladinou. Ne že bych si dokázal nějak blíže představit, jak přesně strefit žraloka torpédem, nicméně Torpedo Joe tohle s největší pravděpodobností ani neřeší a prostě to nabízí. Vyzkoušejte sami.
Co je tedy Torpedo Joe? Především klasická okýnková flashovka se všemi klady a zápory, které tuto odnož tradičně doprovází. Na pohodolné hraní přes prohlížeč ale tentokrát raději zapomeňte, to by se ostatně už dávno válela v sesterských Flashovkách. :-) První a poslední, co po spuštění uzřete, bude tu více, tu méně modrá obrazovka plná objektů, které musíte, nebo taky NESMÍTE sestřelit (křižník...). Každopádně jde o velmi dobrou možnost ukončit případný stereotyp, který se v podobných hrách dříve či později dostavuje...

Torpedo Joe je klasickou rubačkou na jedné obrazovce, takže mi nezbývá než doporučit ji pouze těm, kteří tento žánr vyhledávají, rádi morbidně experimentují nebo se prostě extrémně nudí.

Závěrem ještě malé upozornění... Prakticky v totožném balení už vyšla hra simulující čutání do koťat či kopulaci králíků (jako příklad by mohla stačit tato lehoučce ujetá flashovka - Torpedo Joe se jim v určitých aspektech bohužel dosti blíží, takže nemáte-li na podobné eskapádny dostatečně připravený žaludek, raději ruce pryč.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

martin | 09.06.06 v 12:36

ja si chcu zadrbat

Ještěrka | 08.06.06 v 02:19

protože to má instalačku a vyžlo to prostě jako normální freeware..

zou | 07.06.06 v 09:36

proc t nedate na flashovky?


galerie

Torpedo Joe Torpedo Joe Torpedo Joe Torpedo Joe