recenze

Theos Space Shooter

Theos Space Shooter

To je aspoň pořádná smažba. Konečně! Určitě to znáte. Vesmír, vaše loď, hordy a hordy nepřátel. Držíte mezerník, křečovitě mačkáte šipky a snažíte se vyhnout co nejvíce laserovým střelám. Uchránit trup své lodi a držet štíty na maximum. A je to tady. Level končí, máme peníze a jde se nakupovat.
Tak co tu máme? Kozačky, 1000 vesmírných bodů, norkový kožich, 5000 vesmírných bodů. A tady, miláčku podívej, to je krásná kabelka, je ve slevě, pouze 6000 vesmírných bodíků.

Ne!!! Dost... Omlouvám se něžnému pohlaví, ale takhle to fakt vypadat nebude. Když nakupovat, tak přídavné lasery, raketomety, výkonnější štíty anebo motory. Ano stará dobrá klasika. My, co máme tyto hry rádi, už dobře víme, o co půjde. Opět zde máme kopu nepřátel, nyní to nejsou asteroidy, ale pro změnu cizí lodě. Překvapivě :) Taky zde máme vesmírnou stanici, ke které se budeme každé kolo přibližovat a na níž přistaneme. Po vyčerpávajícím boji nabijeme štíty, opravíme trup a znovu do toho. Příjemné je, že podle toho, jak jste poškozeni, tak vypadá vaše loď na velkém vstupním obrázku do stanice. A ještě nezapomenout na nákupy.

Nakupování je podle mě na těchto hrách vždy to nejlepší. Za uspořené bodíky si budeme pěkně vylepšovat svůj koráb. Postupně se nám otevírají další zbraně a vylepšení štítů. Ovšem nemusíme se spoléhat pouze na věci, které nakoupíme. I ve hře samotné bude k dispozici bublina s energetickou zásobou, popřípadě nějaké náhradní díly na opravu lodi.

Jediné, co bych vytknul, by byla možná grafika. Ale nevím, mně osobně je to u tohoto typu her jedno. Nejvíce se těším na nákupy a tak šetřím a šetřím a pak si koupím nějaký super laser :) Theos Space Shooter se hraje opravdu dobře. Přidám jeden užitečný, ale možná zbytečný tip: „Mezerník musíš držet, ne do něj mlátit!“ Tak nějak jsem poučoval mladší sestru, která si chtěla vyzkoušet, jaké to je, nakupovat něco jiného než oblečení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Theos Space Shooter Theos Space Shooter Theos Space Shooter

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce