recenze

The Ur-Quan Masters

The Ur-Quan Masters

Lidstvo se dostalo do potyčky s mimozemskou bojovnou rasou a prohrálo. Jedinci, kteří přežili, náhodou objevili zapomenuté a dobře skryté město svých předchůdců. Toto místo kolonizovali a rozvinuli, ale není už dostatek surovin, není možné postavit mocnou flotilu vesmírných lodí a porazit nepřátele. Ne bez cizí pomoci.
Naděje jsou nyní vkládány do vás, do kapitána poslední vybavené a bojeschopné rakety.

V podstatě celá sluneční soustava je podrobena mimozemským monstrům, jež si říkají Ur – Quam a kromě malé základny v okolí Země zde není lidského hlasu. A právě zde se budete pohybovat. Všechny planety jsou vám k dispozici a můžete na nich objevovat drahé nebo radioaktivní kovy, ničit nepřátelské přístroje a získávat různé informace. Současně jste povinni plnit jisté mise a úkoly, jenž posouvají hru dále. Nevyhnete se ani rozhovorům jak s lidmi, tak s Ur – Quami. Ty bude nutné porazit v boji a také na něj brzy dojde. Je výhodné si postup často ukládat, neboť nevíte, kdy přijde další útok a boj končící výbuchem vašeho kosmického korábu. Souboje si ale nakonec můžete vyzkoušet a natrénovat v hlavní nabídce.

Je tady mnoho možností a prvků, které dokáží udržet vaši pozornost na dostatečně dlouhou dobu. Instalace nějakou dobu trvá, ale myslím, že výsledek stojí za vyzkoušení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

The Ur-Quan Masters The Ur-Quan Masters The Ur-Quan Masters The Ur-Quan Masters