recenze

The Ultra Mission

The Ultra Mission

Už jsem potkal hodně her, ale tato je první, kde jsem se nejdřív zděsil, co to bude za paskvil, jelikož uvítací obrazovka byla no řekněme grafický šok, abych se následně nechal neskutečně bavit touto hrou.
Princip je naprosto jednoduchý, máte zachránit rukojmí. K tomu účelu máte panáčka, řekněme od speciálních jednotek, a procházíte budovu či budovami a zbavujete se nepřátelských vojáků či nastražených věžiček a jiných překážek. Pohybujete se W,A,S,D, střílíte levým tlačítkem a rakety na ničení stěn pravým tlačítkem. Dejte si opravdu velký pozor, abyste nezasáhli nějakého civilistu, jinak začínáte znovu. Celkem je ve hře 8 levelů a při porci zábavy bych byl raději, kdyby jich bylo o malinko víc. Zprvu se zdá, že hru budete mít rychle za sebou, ale chvilku vám to určitě zabere. Jak jsem řekl grafika je trošku šok, ale s hudbou a hratelností to funguje.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Twister | 12.09.10 v 22:48

Ona je to dost věc názoru a pokud se to recenzentovi libilo neznamená, že se to musí líbit každému :)

Pavliš Martin | 12.09.10 v 13:37

Píšešete tady, že s hudbou a hratelností to určitě jde! Nechci ti do toho moc mluvit, ale řekl bych, že s hudbou to tak růžový nebude, neboť po pěti sekundách sem musel repreduktory vypnout, protože se to nedalo poslouchat.


galerie

The Ultra Mission The Ultra Mission