recenze

The Sheep Killer

The Sheep Killer

Rubaček už tady bylo mnoho. Byly špičkové, dobré, průměrné i špatné... Dnes se mrkneme na jednu takovou průměrnou řezanici s nadprůměrnou grafikou. A hejnem bečících oveček.
V TSK se vžijete do role, ehm, zabijáka ovcí, dle podivných rohů na hlavě soudím, že severského původu, a tímto vražděním nevinných oveček se skrz levely pomalu prosekáváte až na pozici nejusekanějšího sekače ze všech sekačů. K tomu vám dopomáhá ohrádka, takže nebohé ovečky nemají kam jinam složit hlavu. No nebohé... Jsou tam také berani, kteří do vás budou trkat a bránit tak své něžné polovičky. Ano, to všechno by mohlo být super, kdyby to nebylo tak stereotypní a zmršené po stránce ovládání; konkrétně jde o koordinaci chůze a trefy sekerou, kdy váš udatný severský bača klidně promáchne přímo nad beranovou palicí.

Některé jedince může uklidnit fakt, že hra běží na solidním enginu, takže oči strádat nebudou, zvukově se pak jedná o zdravý nadprůměr.

Nedá se říci, že by hra od dvojice Nicola Lugato & Kierren Small neměla žádný potenciál. Kdo tedy hledá dobře vypadající zábavu na pár (desítek) minut - hodně záleží na tom, do jaké míry máte rozvinuty sadistické sklony - dostane ji. Ostatní nechť se porozhlédnou v jiném koutku Freegame.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

The Sheep Killer The Sheep Killer The Sheep Killer