recenze

The New Hungry Fish!

The New Hungry Fish!

Stejně jako v každé společnosti, ať už v lidské či zvířecí, se vede boj o přežití, o to uživit se a být lepší než všichni ostatní. Tyto zákony platí i v průzračně čistém a hlubokém oceánu, kde jedna malá rybička čeká na svou chvíli.
Cesta to však nebude snadná a k úspěchu se budete muset doslova prokousat.

Začínáte jako ten nejtrapnější a nejmenší rybí skrček široko daleko si plavoucí, ale s velkými ideály a plány stát se tou největší rybou, co kdy obývala mořský ekosystém. A jak toho dosáhnout? Musíte postupně jíst ostatní rybí spoluobčany s tím, že správně strávit dokážete jen menší, popřípadě stejně velké, rybky. Čím více jíte, tím rychleji rostete a dostáváte se do formy vzhledem k agresivněji vyhlížejícím a větším kouskům. Všechno, co sníte se také promítne do tabulky celkového skóre a to by měl být váš cíl. Získat co nejvíce bodů. Při počtu více jak 2000 bodů se vám zpřístupní nová úroveň mořského dna. Při překonání hranice 2500 bodů si můžete aktivovat nový zvukový doprovod.

Naštěstí i původní zvuková stopa je dobrá a kvílení vorvaňů zní vskutku autenticky, takže vás nemusí mrzet, že nedosáhnete vysněného cíle. Ať už jste dopadli jakkoli, je tu možnost porovnat své výsledky nejenom sám se sebou.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Bafusa | 29.09.07 v 20:05

Je hezké, že v recenzi je uvedeno, co se stane až dosáhnu 2000 a 2500 bodů. Já jsem se po půldenním snažení dostal na maximum 1756 bodů a to byla spíše náhoda. Většinou mám problém dostat se přes 700 :-))

Bafusa | 29.09.07 v 13:30

mínus - velikost souboru


galerie

The New Hungry Fish! The New Hungry Fish!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce