recenze

The Last Sinner

The Last Sinner

Hnusné zelené obludy obsadily naši planetu, stačí popadnout zbraň či granát a ukázat jim, že my tady opravdu žádné zelené mužíčky nechceme! Přeci je nenecháte se roztahovat na naší zemi, do toho, střílejte a mlaťte je dokud to půjde!
Očekával jsem nějakou nudnou střílečku, při které budu rád, když jí urychleně smažu, ale nakonec to tak nedopadlo, takže vám mohu doporučit další 2D akční hru proti zeleným potvorám z jiné planety.

Ovládání je velmi jednoduché, pro chození se používají jednoduše šipky, stejně tak pro skok, střílíte myší a granáty házíte pravým tlačítkem na myši. První překvapení mě čekalo, když jsem se rozběhl a začal jen tak pálit do prvního zeleňáka, kterého jsem viděl, ovšem nerozpadl se po třech trefách a já přes něj neproběhl jako James Bond, ale naopak. Každý protivník tady vydrží poměrně slušné množství munice, takže se podle toho musíte zařídit. Ještě víc, když na vás vyskočí taková velká zelená věc, která po vás začne plivat modré cosi :), také nedoporučuji se chodit koupat do té zelené vody, pokud by to někoho nenapadlo, otráví vás :). Hra je tedy poměrně zábavná a jednoduchá, zkuste si zahrát, na chvíli vás určitě pobaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

The Last Sinner The Last Sinner The Last Sinner The Last Sinner The Last Sinner

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce