recenze

The Hunted: Chronicle 1

The Hunted: Chronicle 1

Podíváme se do světa plných nástrah, nemrtvých nepřátel, různých zákoutí, dveří a hlavně neskutečně obtížných situací, ve kterých se musíte snažit přežít. Vítejte do světa The Hunted.
Název napovídá, že budete opravdu loveni. Obtížnost je na tak vysoké úrovni, že vám vůbec bude notnou chvilku trvat, než si na vaše nepřátele vytvoříte, nějakou platnou útočnou strategii. Svět, ve kterém se ocitáte, je napaden neznámou infekcí a vlastně netušíte vůbec nic. Listy příběhu se odkrývají postupně, bohužel se vše nedozvíte v tomto prvním díle, ale i tak vám bude dost věcí vysvětleno.

Nejdříve začínáte zcela neozbrojeni, takže vám napovím, že nůž se nachází ve velké místnosti uprostřed. To je pro vás na notnou chvíli jediná zbraň a setkání s více jak jedním zombie je velmi, velmi náročná situace na zvládnutí. Než se dostanete ke střelné zbrani (kde se ovšem náboje neválí všude kolem) budete loadovat, jak zběsilí. Co se týče designu levelů, ty jsou celkem normální, krom spousty tajných vchodů a zamčených dveří, kde jako obvykle potřebujete najít správný klíč.

Styl je něco mezi akčním a survival hororem, tedy chvilku budete sebejistí, načež zjistíte, že tu nejbližší skupinku nepřátel nezvládnete a dáte se na zběsilý úprk. Přesto velmi podařená hra.



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Sůvička

Sůvička | 16.12.16 v 23:45

Dobrá hra.


galerie

The Hunted: Chronicle 1 The Hunted: Chronicle 1 The Hunted: Chronicle 1 The Hunted: Chronicle 1

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce