recenze

The Fly

The Fly

Představte si, že jste v létě na venkově a najednou k vám přilétne dotěrná moucha. Kdo by ji nezabil, že? Takže vezmete plácačku a mouchu jí rozmáznete. Ale představili jste si, jak těžký je muší život? Že ne? Tak si to dnes můžete vyzkoušet.
Jak jste si již přečetli v úvodu dnes se vžijete do role jedné malé mouchy. Ta si chce přivydělat prodáváním věcí čtyřem broukům. Bohužel tyto věci lidem krade, takže se nemůžete divit že tamní farmář z toho moc nadšený není, a tak vytáhne plácačku a jde jí po krku.

Takto by se dala charakterizovat celá zápletka dnešní hry. Na rozdíl od jiných akčních her má tato i multiplayer. Takže když k Vám přijde návštěva, tak jeden může hrát za farmáře a za druhý mouchu. Úkol farmáře je jednoduchý, snaží se zabít mouchu. O to úkol mouchy už je těžší, protože se snaží ukrást předměty, tím že k nim doletí, přisaje je sosákem a pak s nimi doletí na plošinku. Aby Vás to za chvíli neomrzelo tak je hra zpestřena několika bonusy. Pak tu máme ještě upgrade schopností jako rychlost letu a váha předmětu, kterou můžete zvednout. Takže za každý předmět dostanete nějaký peníz a můžete jít nakupovat, ale pozor to samé může udělat soupeř, který si může koupit lepší plácačku nebo pasti, aby vám ztížil pohyb po lokaci . Co se týče grafiky, tak jak vidíte kolem z obrázků je v komiksovém stylu a zdá se mi docela pěkná. Hudba a zvuky celkově jsou takové, která opravdu ladí se stylem hry a dobře podbarvují atmosféru venkova.

Jediné chybky, které jsem našel, byla nefunkčnost programu po použití klávesové zkratky Alt+Tab, takže ji musíte shodit a začít hrát od znovu a druhá byla neochota mušky přisát se někdy na předmět. Celkově Vám mohu tuto hru jen doporučit, ale musíte počítat s tím, že soubor není zrovna nejmenší.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Peppinno | 11.07.03 v 16:55

Hra pro samotného hráče asi nic zvláštního, ale ve dvou je to paráda!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce