recenze

The Crypt

The Crypt

Dooming do morku kosti. Toliko ve stručnosti. Na první pohled příjemná FPS, která oku neublíží a ručce na ovladači zabrat dá, ovšem na druhý pohled nějakou tu mušku přece jen nalezneme. A dosti možná i nějakou tu tučnější masařku…
No, Doom, nazvat tu dnešní hru The Crypt Doomovinou by asi nebylo namístě. Z prvního pohledu sice procházíme bludištěm plným hal a kobek, ale přesto si myslím že Wolfenstein 3D by asi bylo lepší.

Produkty od OTS Software se již nějaký pátek skví v našem herním archivu a celkový dojem z jejich produkce není nijak oslnivý. Jejich obvykle 3D gamesky nejsou z technického hlediska nijak odpuzující, ale existuje příliš mnoho „ale“ v podobě nevyvážené inteligence nepřátel, jejich směšná animace pohybu a v neposlední řadě i chybějící smysluplný scénář, který by zaujal. V tomto trendu pokračuje i dnešní hra The Crypt. S chutí si zde můžeme zastřílet ve "tři dé", dokonce v graficky pěkně vymodelovaném prostředí, nicméně soupeři v podobě pravděpodobných strážců vesmírné stanice jsou stejně stupidní, jako jejich předchůdci – shoot, úkrok, shoot, ústup, a tak pořád dokola. Je to jako kdyby vás oblétávali ultrarychlí komáři s nulovým mozkovým potenciálem. S rostoucím počtem odstřelených nepřátel se dostáváme do dalších a dalších zákoutí labyrtintu, leč hratelnost je stále stejná, neřku-li klesající.

Co dodat? Není všechno zlato co se třpytí. Strašně moc přeji OTS Software aby překročil rubikon svých doposud omezených autorských schopností směrem k herní kvalitě a inovaci. A hráčstvo? No, zkuste a uvidíte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

sanno | 23.04.06 v 17:27

free

marian | 08.03.06 v 10:18

Hoy, pokud vyrábíte s kámošem takovéhle hry, určitě mi dejte vědět! Je vaše hra finální a opravdu bez chyb? Pokud ji máš k dispozici, rád se na ní podívám! A pokud by to byl freeware pak super! Předem díky :)

Sly | 08.03.06 v 08:46

Hele smula ze sme si s kamodśem nedali autorska prava protoze velmi podobnou hru (bez chyb) a s takrka stejnym nazvem vyrobil muj kamos a zcasti ja


galerie

The Crypt The Crypt The Crypt The Crypt The Crypt