recenze

The Cool Swipe – Return to Homura

The Cool Swipe – Return to Homura

Jak dlouho vám bude trvat zmlácení všech potvůrek, zvířátek a zkrátka všech divných bytostí? Dokud totiž nebude hrací plocha zcela vyčištěna, do dalšího kola nepostoupíte. Tak se chopte zbraně a pusťte se do svižné likvidace. Rychle, než budete zničeni vy.
Zničit a nebýt zničen. Jak jednoduše to zní a jak zábavně se tato činnost provádí.

Ovládáte jakéhosi malého bůžka, který ve snaze zbít všechno a všechny, běhá sem a tam po hrací ploše a snaží se trefovat do všech protivníků. Za tímto účelem si na začátku hry vyberete zbraň. To je poměrně důležité, neboť každý předmět má své specifické vlastnosti. Kdykoli s předmětem hodíte a trefíte soka, musíte jej znova vzít, opět zamířit a hodit. Můžete si vybrat trojitou střelu, se kterou můžete pálit třikrát za sebou, nebo o něco silnější střelu kamennou. Tu si ovšem musíte pokaždé znova sebrat, což v hemžení nepřátel není právě jednoduché a jistě se nevyhnete zraněním. Pak musíte spěchat. Nejenom kvůli časovému limitu, ale také proto, abyste nepřišli o celý život.

Je to poměrně zběsilá a svižná akce, takže pozor na všechno, co se kolem vás mihne. Navíc se tu objeví i bossové a ti představují o něco těžší oříšek k poražení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

The Cool Swipe – Return to Homura The Cool Swipe – Return to Homura

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce