recenze

Terror Shooter 2

Terror Shooter 2

Fanoušci Counter-Strike pozor! Jeden z mnoha CS klanů (BDP-Clan) přichází se střílečkou ala Counter-Strike. Pochopitelně zjednodušenou, ale ti co za CS prosedí celé dny se určitě pobaví. Vyzkoušejte jeden z mnoha pokusů o jednoduchý CS!
Pokud si dobře pamatujete, na FreeGame.cz už jsme měli hry, které využívaly prvků z CS. Např. Terors Strike nebo Little Counter-Strike. Ani jedna z těchto her by se nedala srovnávat s mistrem, kterého si autoři vzali jako vzor, ale ten, kdo CS zná, se u těchto her určitě pobavil. Dnes by tomu nemělo být jinak, neboť autoři Terror Shooteru 2 prosedí za CSkem celý den díky členství v klanu, který se touto střílečkou zabývá velmi často.

K čemu by se dal Terror Shooter 2 přirovnat? Když se to tak vezme, tak je to tak trochu šílená obdoba legendárního Moorhuhnu, ale opravdu jen trochu. Princip těchto dvou her je totiž podobný, ale ne totožný. Když už bych měl přirovnávat trochu přesněji, bude to asi k Little Counter-Strike, který se hraje skoro stejně jako dnešní záležitost. O co tedy jde. Po spuštění hry se dostanete na místo, které přesně vystihuje jednu z mnoha map v CS. Na tomto místě máte dvě pozice. Můžete se natočit vpravo nebo vlevo. Na každé z těchto stran na vás čeká na několik protivníků, kteří se občas objeví a střílejí po vás. Na jejich likvidaci máte dvě zbraně ala CS, spoustu nábojů, ale nezapomínejte nabíjet (pravé tlačítko myši). Mimo zbraní musíte samozřejmě využít i vaši přesnost a rychlost, neboť byste mohli špatně skončit v případě, že byste protivníka zaměřovali příliš pomalu. Nepřítel se někdy objeví i přímo před vámi, tedy jen jeho hlava, což naprosto připomíná Moorhuhnu, ale ostatní se rozhodně liší.

Nenechte se zmýlit tím, že je Terror Shooter pouze pro fanoušky a maniaky CS. Zahrát si ho může samozřejmě každý, ale asi jen členové klanů CS se mu opravdu zasmějí a pochopí úmysl jeho autorů, kteří si spíše chtěli jen dokázat, že by také dokázali vytvořit CS. Skóre každé hry se zapisuje, takže si můžete zkusit, zda byste dosáhli až na vrcholek žebříčku, kde je jméno jednoho z tvůrců hry. Nemělo by to být obtížné, náročnost autoři hry z CS určitě nepřejali. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

neo | 05.04.05 v 18:57

jde se v teto hre hybat?Napište na xiao@atlas.cz
prosím

Honza | 03.11.04 v 09:58

debil

petr | 20.10.04 v 15:29

dík za hru

Ubaldo | 12.10.04 v 21:29

Hra je to celkem dobra, ale když se nachvíli vžiju do odborného kritika, tak zjistím jako vy všichni, že se tvůrci už v samotném intru dopustili velké chyby. Je tam obrázek vystřelené nábojnice ALE puška přece vystřeluje jen střely - kujky a ne celé nábojnice. (Tím myslím ty plechovky ve kterých je uložen střelný prach, kulka samotná atd...) Ale jinak je to celkem fain...


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce