recenze

Terors Strike

Terors Strike

Další odnož kultovního Counter Striku je tady, aby vás pobavila minimálně stejně dobře jako ostatní hry. Tato solidně provedená akce s názvem Terors Strike se k nám dostala z útrob populárního Flashe.
Zkušeným programátorům určitě nedělá sebemenší problém napsat pár stovek příkazů v action scriptu, ale kámen úrazu je, podle mého názoru, především v představivosti. Skloubit originalitu s hratelností není vždy tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Asi proto autoři Terors Striku vsadili vše pouze na jednu kartu, ale zato na pořádné eso v podobě Counter striku. Už jednou jsme se setkali s něčím podobným, tenkrát se jednalo o Little Counter-Strike. Avšak dnes uvidíte pouze hrdiny z tak populární hry. Herní žánr je také velmi známý a mezi freeware hrami často používaný. Jedná se o klasickou střílečku, ve které nemůžete svou pozici při střelbě nijak změnit.

Terors Strike, který je celý zpracován ve Flashi, začíná líbivou animací. Protiteroristická jednotka se v ní pokouší vyčistit dům od nepřátel. A jak sami uvidíte, vcelku se jí to podaří. Ale to nijak významně nesouvisí s vaší kariérou u jednotky Terors Strike. Do týmu se začleňujete právě v chvíli, kdy se na velitelství dostane zpráva o obsazení nedalekého skladiště. Po pár slovech od generála Hawkse se střemhlav vrháte do akce. Zpoza beden na vás vyskakují protivníci, kteří se navíc občas skrývají za živé štíty. Úkol je dost jasný. Zachraňte všechny rukojmí!

Hned v další misi se dostanete na dálnici. Dodávky převážející těla mrtvých se nesmí dostat za žádnou cenu pryč. Jedinou možností je opět nasazení vás do první linie. A v poslední misi se setkáte s … To už vám ale neprozradím. Opravdu jste četli správně, opravdu jsem napsal v „poslední misi“. Celá hra totiž obsahuje pouze tři úrovně, jejich obtížnost však není zase příliš jednoduchá, takže si s Terors Strike užijete alespoň chvilku zábavy. Snad nejvíce mne hraní překvapilo, v okamžiku kdy se teroristé začali spouštět z vrtulníků po lanech, či když zkušeně vykukovali přes překážky. Sami ale posuďte do jaké míry vás může Terors Strike zaskočit.

V této gamesce bohužel není zpracován multiplayer. To je určitě velká škoda, protože zahrát si proti kamarádovi by bylo jistě velice zajímavé, co však zmůžeme. Autoři se už jednou tak to rozhodli a my můžeme jedině doufat, že se objeví nějaký update. Hratelnost je chvalitebná a grafika, na to že je zpracovaná ve Flashi, je na vysoké úrovni. Například jiskry vyletující zpod proděravělých kol jsou velice působivé. Samozřejmě nejen na to se můžete těšit, a chcete-li vidět ještě víc, musíte se pouze odhodlat ke kliknutí na níže položený link.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Joe SO | 13.06.03 v 18:48

Musim rict ze Counter-Striku se to moc nepodobá, je to blbost!!!!!

nikola miková | 27.05.03 v 08:21

teším se na hry


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce