recenze

Teppomanto

Teppomanto

Želvy ninja vás možná velmi bavily, dnes jsou však již out. Momentálně letí praví ninjové, ne ti s krunýřem. A právě jedním takovým se v dnešní gamesce stanete. Vynikající akčně-arkádový kousek pro každého milovníka dobré zábavy. Tak hurá do toho!
Mnozí z vás možná přeskočí text a rovnou začnou stahovat po vyřčení kouzelného slůvka Ikiki. Ano, jde o další kousek populárního japonského vývojáře a patří k tomu nejlepšímu, co zatím stvořil. Teppomanto navíc není ještě stoprocentně hotové, takže se snad dočkáme ještě vylepšené verze. I tato ale stojí za to!

Teppomanto pokračuje v tradici klasických ninja pařeb typu Tekkyuuman nebo Teppodon. Polonahý hrdina v červeném šátku dostává do rukou dýku a vrhá se do akce. Ale nebojte se, záhy se zmocníte silnějších střelných zbraní. Stačí je sebrat v krabicích na zemi, případně je vzít mrtvým protivníkům. Procházíte celkem nápadité lokace, které rozhodně nejsou nikterak jednoduché. Nepřátelé bývají po zuby ozbrojení, umí zacházet také se štíty. Některé části pravděpodobně budete mnohokrát opakovat. Vedle bleskurychlé reakce totiž často potřebujete absolutní přesnost ve skocích a rozběhu. Když dvakrát zmáčknete směrovou šipku, tak se ninja rozeběhne a poté doskočí dál. Jak krásně letí! Jen to nacvičit…Ti nejlepší pak zvládnou i salto.

Hratelnost je skutečně na výši, dobrý dojem zanechává také audiovizuální zpracování. Pro fanoušky Ikikiho jeho miniaturní grafika není ničím novým, hudba ke hře také sedí. Teppomanto je tak vynikající akční arkáda, kterou vřele doporučuji. Vyzkoušejte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.07.17 v 20:26

zajímavý panáček

NADĚJE

NADĚJE | 23.02.15 v 06:07

stačí dobrý výběr zbraní a hned se vám protivník klaní :)

Wes Parmalee | 05.12.08 v 17:25

Rychlý dvojstisk - běh!
Rychlí dvojstisk a pak opačný směr + Shift - veletoč!
Rychlý dvojstisk + Shift - plachtění.

Bez toho hru nelze hrát:-)!

Marrak | 05.12.08 v 11:50

mate pravdu, avast tohle dela, je to ale zbytecny poplach, je to kvuli tem japonskym znakum pravdepodobne...takze neni treba se bat :-)

Belgarion_Kolder | 05.12.08 v 00:08

Avast! mi při pokusu o stažení hry nahlásí stahovaný soubor jako virus a stahování zruší. Kde je chyba?


galerie

Teppomanto Teppomanto Teppomanto

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce