recenze

Teenage Mutant Ninja Turtles engine

Teenage Mutant Ninja Turtles engine

Opravdu dlouho jsem přemýšlel, zda se touto (ne)hrou blíže zabývat. Když jsem se ale po několikáté pokoušel překonat nastolený bodový rekord zjistil jsem, že tento engine svojí hratelností a chytlavostí strčí do kapsy leckterou hru.
A bylo rozhodnuto. Navíc mám ke zmutovaným želvičkám jistou slabost z mládí…

Hned na úvod se sluší říct, že toto není hra. Už z názvu je jasné, že se jedná o engine. Nicméně je zpracován takovým způsobem, že se vyplatí o něm vědět a vyzkoušet si ho. Jistě mnozí z vás poznají stařičkou hru se želvami ninja, kde jsme v kůži jednoho z nich chodili po různých úrovních a snažili se skrz stovky pěšáků osvobodit sličnou reportérku v žluté kombinéze (či montérkách?), poté přišel na řadu i mistr Krysa, tedy Tříska a v neposlední řadě měl dostat na frak i Trhač. Něco z toho se dochovalo i do roku 2009 s tím, že ovládat můžete pouze Leonarda, zachránit můžete maximálně April a sami sebe. Některé úrovně však zůstaly stejné a spousta nových jich přibylo, takže si tento kousek užije každý, kdo rád nostalgicky zavzpomíná na stará dobrá „okrunýřovaná“ léta. Nepřátel je ke zničení spousta a svými meči budete sekat jako o závod.

Je tu pár nepřijemných bugíčků, ale i tak si pár chvil se želvákem určitě užijete. Navíc za každého zabitého nepřítele získáte bod. Na konci vaší pouti se můžete směle zapsat do on-line tabulky nejlepšího skóre.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.06.17 v 17:05

hry tohoto typu nebývají špatné

vasek | 01.03.09 v 22:06

fdssd


galerie

Teenage Mutant Ninja Turtles engine Teenage Mutant Ninja Turtles engine Teenage Mutant Ninja Turtles engine Teenage Mutant Ninja Turtles engine Teenage Mutant Ninja Turtles engine