recenze

TCubed

TCubed

Pakliže toužíte po neobvyklé akční hře, co se námětu týče, mohla by tato gamesa být právě pro vás. Na rozdíl už od alespoň stokrát zachráněného světa je vaší aprioritou zachránit viry napadený počítač. A to pěkně hluboko.
Jak už to u akčních her chodí, dostanete do rukou, či spíše do kláves, hrdinu, v našem případě jakéhosi „antiviropolicistu“, jež má způsobem sobě vlastním vymítit vše co se šustne krom něho samotného.

Hra je rozdělena do několika místností a v každé z nich, pokud dojdete na konec, získáte určité písmeno z klávesnice. Trochu pochybuji o tom, že by se našel někdo, kdo by poznal v jaké části kompjůtru se zrovna nacházíte, přesto se postupně dostanete na mnohá čipy a procesory prolezlá místa plná nepřátel a hlavního viru na konci každého oddílu, který je tužší než všichni ostatní. Za účelem bojů máte k ruce, doslova přilepený, disk. Nic jiného v průběhu hraní nedostanete a tedy nemá cenu jakkoli brblat.

Grafika nějak zvlášť neoslní a jistá místa nevypadají ani zbla hezky. Pakliže překousnete určité nedostatky, hru si můžete i užít.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

TCubed TCubed TCubed

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce