recenze

Tark

Tark

Vrhněte se do bludiště, najděte požadované artefakty a zlikvidujte při tom hordy zlosynů, kteří zbůhdarma obtěžují svět! 3D akce Tark vás zve na pořádnou řežbu, máte na to?
Rozporuplný dojem zanechává na hráči 3D akce Tark. Je to klasická střílečka ve stylu „zabij je všechny a jdi dál.“ Na tom by nebylo nic až tak podivného a už vůbec ne špatného, mnohé komerční tituly na tomto principu vydělávají velké peníze.

Ne, že by šlo o naprosto nepovedené dílko, ale přesto...Svým principem a také do jisté míry i provedením trochu připomíná posvátnou střílečku počátku devadesátých let- Wolfenstein. Ocitáte se v labyrintu, v němž máte za úkol (mimo postřílení desítek prapodivných agentů) sebrat určitý počet jakýchsi artefaktů, které vám umožní dostat se do dalšího levelu. Zachován je i systém čím vyšší úroveň, tím nebezpečnější nepřátelé. Například ve druhé úrovni už se nesetkáte jen s polohumanoidními agenty (jen si zkuste poslechnout jejich smrtelný křik), ale i s gardisty vyššího řádu a vyšší bojové účinnosti. Tito nepřátelé však jsou všechno jiné, jen ne inteligentní, takže se boj často zvrhává v šílené kosení- no, nějak se ten obrovský počet životů, jež máte k dispozici, vypotřebovat musí.

Pokud se mám zmínit o technickém zpracování, nejde o nic, nad čím byste valili bulvy. Grafika je celkem zastaralá a zvuky, no, nic moc. Přesto myslím, že jako odpočinková aktivita může Tark na chvíli zabavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Tark Tark Tark

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce