recenze

Tanky ][ - ještě větší pařba

Tanky ][ - ještě větší pařba

Pokud jste hráli předchozí verzi akční hry Tanky ][ a byli jste s ním spokojeni, pak vám dnes udělám radost, neboť je tu vylepšená verze s názvem „ještě větší pařba“. Od ní bude určitě každý čekat spoustu vylepšení a můžu vám potvrdit, že se jich dočkáte!
„Ještě větší pařba“ vyšla 29.9.2003, což měl být den, na který se těšila většina hráčů, kterou ohromila předchozí verze Tanky ][. Ten, kdo jí hrál, bude asi tušit, co by se měla ve vylepšené verzi objevit a jak už jsem řekl, dočká se toho. Předchozí verzi u nás sice nemáme, ale pokud o ní stojíte a chcete vědět co „Ještě větší pařbě“ předcházelo, můžete si jí stáhnout na stránce týmu ALFAsoftware. Nicméně nejde o žádnou herní novinku. Hraní Tanků ][ - JVP mi připomínalo spoustu jiných her, ze kterých bych měl vyjmenovat alespoň Tank Wars On-line a Tankoz. Hráli jste-li tyto hry, měli byste se s JVP cítit jako ryba ve vodě. ;)

Předchozí verze měla jednu chybu, která se nedala jen tak překousnout. Hru jste mohli hrát jen v případě, že by se někdo přidal. Single player tu nebyl a není ani u JVP, takže pokud ani teď nemáte někoho, kdo by s vámi hrál, ruce pryč. Hrát můžete navíc jen na jednom počítači, síťová hra není dokončená, takže se budete muset vejít za jednu klávesnici. Tuto chybu by měla nějak nahradit možnost hrát ve čtyřech hráčích, ale představa, jak sedím za klávesnicí se čtyřmi lidmi mi nějak nejde do hlavy. Jako náhradu absence single playeru bych považoval několik vylepšení, které JVP přináší. Jedním z nich několik nových tanků a zbraní. To ocení ti, kteří nebyli v předchozím díle hry spokojeni se silou a efektivností zbraní a možná i se vzhledem tanků. Dále máte možnost vybírat si z několika nových herních módů a map, což už je lepší vylepšení a přesvědčíte se o tom např. u mapy „město“, kde se hraje velmi dobře mód „zápas“.

Single player mi tam chybí, i když by mohl být můj posudek hodně ovlivněn tím, že jsem při hraní měl v dosahu jen matku. :/ Podobné hry bývají často multiplayerové, ale je u nich možnost hrát po síti a ta u JVP chybí. Místo ní jsem se žádné náhrady nedočkal a hra na jednom počítači časem omrzí a navíc ta nepřehlednost, když hrajete na jedné klávesnici. Z části se to dá vyřešit myší nebo joystickem, ale ne každý má doma joystick, který není příliš typický pro hraní freeware her. Tudíž se musí tři hráči spokojit s klávesnicí a to asi nikomu příliš sedět nebude. Chce to hru po síti a možná i nějaký jednoduchý single player, toť vše…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

reyes | 24.05.06 v 11:54

porad te jak si mam zahrat tu hru poradte prosim

Pařan | 25.01.04 v 09:38

cus tohle je skvelá pařba my to hrajem 4. 3 na klávecnici a 1 na gamepadu nářez fuckt

adam | 02.11.03 v 20:09

ahoj to maš od adama

janko kolak | 31.10.03 v 09:58

nula bodov

Pačes | 27.10.03 v 12:23

Czest lidičky, jsem kámoš těch, co to mejkli... Taky dělám gamesy, ale na tuhle bych fuckt neměl! Tímhle mě fakt dostali... Už jste ji taky hráli?

Warhammer & Houmles | 26.10.03 v 13:46

Tak tadytu hru musi mit snad kazdej. Je to husty jako parek.

pařím | 23.10.03 v 18:30

lidičky pařba.Jo to 22 kolo to je mazec lidi stahujte dokud to tu je !!!!! tak na co čekat??
:-))))

solid snake | 21.10.03 v 19:25

skvělá hra, super, bomba, eňoňuňo, no prostě ccccccooooooooooolllllllllllll


galerie