recenze

Tanks

Tanks

Máme tu pro vás zajímavou 3D tankovou hříčku. Jednoduché 3D prostředí, trochu horší orientace v terénu, intuitivní ovládání a spousta kouře. Tak by se dala shrnout tahle gamesa, v níž budete muset ničit nepřátelské tanky. Jen to zkuste a uvidíte.
Bojové 3D akční hry s tankem bývají docela oblíbené. Není jich zrovna málo, ale i tak stále vycházejí další. Ta s názvem Tanks je dalším zástupcem 3D tankové bitvy. Pomocí klávesnice a myši ovládáte váš tank v jednoduchém 3D prostředí. Vaším úkolem je zničit všechny nepřátele v oblasti dřív, než se to povede jim. Máte k dispozici radar, který vám zobrazí jak nepřátele, tak dokonce i letící střely. Abyste se udrželi naživu déle, sbírejte barely s naftou.

Zajímavý efekt, který mne na této hře nejvíce zaujal, bylo postupné zhoršování kvality obrazu. Čím více jste byli zasaženi, tím hůře jste viděli před sebe. Zrnění obrazovky, ztmavnutí obrazu, to vše se zdá být docela zajímavé. Když už neuvidíte nic, buďte si jisti, že je to váš konec. Tak jak si s tím poradíte?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Tanks Tanks Tanks Tanks

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce