recenze

Tank Command

Tank Command

Další akční hra s tankem v hlavní roli. Ne, tak jednoduše tuto hru neodbudeme, má v sobě větší potenciál. Hratelnost je skvělá, grafika téměř úchvatná a souboje krvavé! Jak ale můžete zjistit podle hodnocení, není všechno zlato, co se třpytí.
V mladí mě krom letadel fascinovaly i tanky. Tyto železné obludy jsou na bojišti smrtícím nástrojem a jejich nasazení do akce věští minimálně hodně mrtvých. Ovšem na tanky se soustřeďuje nejvíce palby, a tak je trochu paradoxně jejich posádka nejvíce ohrožena. O tom se můžete přesvědčit i v dnešní hře.

V Tank Command nemusíte osedlat jen tank, ale máte možnost vybrat si i vojenský hummer. Každý má své jasné přednosti, tank je pomalý, těžkopádný, zato neuvěřitelně silný. Naproti tomu hummer je rychlý, agilní avšak jeho kulomet je neuvěřitelně slabý. Naštěstí oplývá obrovskou kadencí. Vyberete si tedy jedno z těchto dvou vozidel a vyrážíte vstříc boji. Nečekejte masové bitvy, proti vám bude stát jen jeden tank, nehledě na to, jaké vozidlo si vyberete. Úkolem hry je dosáhnout pěti tisíc bodů. Za každý úspěšný zásah nepřítele dostanete buď deset bodů (hummer) nebo 50 (tank). Ovšem největším problémem je trefit se. Nemáte zaměřovač a střelba celkově je velmi nepřesná. Z tohoto důvodu doporučuji humvee, kde máte větší šanci trefit se do nepřítele, než-li s tankem. Když už jsme u těch záporů, musím vytknout fakt, že ve hře je jen jedna mapa, což značně zkracuje už tak krátkou herní dobu.

Grafika je pěkně ve 3D a je velice povedená. To samé bohužel nemohu říci o zvuku, kde jsou jen ty nejzákladnější úkony ozvučeny (střelba, výbuchy). Citelně tady chybí hudba. Přesto se u hry budete vcelku bavit, ale nějakou dlouhotrvající pařbu opravdu nečekejte, byli byste zklamáni.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

peeteer | 19.03.06 v 11:57

Tak horsiu hru som tusim este nehral..

Darek | 17.03.06 v 20:59

Ahoj

Risk | 12.03.06 v 11:20

jj, nezbejvá než souhlasit! :)

pack | 11.03.06 v 21:28

Mazec hra!!!!!!!!!!!:)


galerie

Tank Command Tank Command

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce