recenze

Tank 3D

Tank 3D

Vrhněte se střemhlav do víru boje a zneškodněte všechny nepřátelské tanky, které se vám postaví do cesty. Zažijte na vlastní kůži hrůzu a napětí tankové bitvy! Vše k tomu potřebné získáte dále…
Kde jsou ty časy, když se osamocený hrdina vydával na nebezpečnou pouť proti nepříteli, jen tak s holýma rukama. Už dávno dávno tomu jest…to ještě praotec Janeček věšel své kožené háby na šňůru z mamutích střívek a jen s těží by si mohl představit, kam tento svět spěje. Avšak co mohl dělat, všemu velí pokrok a nic se neobejde bez solidního procesoru a nadupané grafice. Už ani nejzarputilejší spasitel by se neodvážil vystrčit nos ze dveří „s holým zadkem“, ledaže by za nimi stál pořádně vybavený Tiger s kanónem jak trubkou ze septiku.

Vy ale nemusíte být ani odvážný ani hrdinové, stačí když se maličko orientujete na poli freewarovek a nezaleknete se kdejakého soka. S bojovným duchen a s kniplem v rukách se řítíme vstříc hře Tank 3D. Snad by se nejprve hodilo alespoň trochu vám představit nový přírůstek akčních gamesek na našem serveru. Již jsem naznačil, že jste pověřeni pilotováním tanku, který je vybaven zbraněmi odlišných kalibrů. Sami uvidíte, co pro vás autor připravil, někdo bude možná nespokojen s jeho nadílkou, ale vězte, že naučit se ovládat jen ty, které máte k dispozici, není o moc snazší než naučit se chodit na nočník. Hra sama o sobě je velice jednoduchá.

„Stačí“ zničit co možná nejvíce protihráčů, kteří se s vámi ovšem nikterak nepářou. Můžete si zvolit ze dvou herních typů. Pro začátečníky a normální smrtelníky (jako jsem já) je hra all vs. all, kde střílí každý na každého. Druhá, o poznání složitější, alternativa je one vs. all, to po vás jdou ostatní tanky jak slepice po flusu. Obklopí vás a není úniku, můžete jen doufat, že váš odchod do věčných lovišť bude krátký a bezbolestný. To jsem ale odbočil od celého konceptu Tank 3D. Nejvíce tato pařbička těží z multiplayeru, neobsahuje bohužel hru na jednom PC, přesto majitelé síťových karet se mohou těšit na hodiny soupeření s kamarády.

Kdybyste hledali slabinu Tank 3D, rozhodně nepochodíte u grafiky, ta je zvládnuta dobře, ale jak to tak u freewarovek bývá, zvuk ji nesahá ani to pás, je pravda, že při výstřelu slyšíte jakési klapání, to je ale dost málo, nemyslíte? Jinak je Tank 3D solidní hrou, kterou můžeme díky multiplayeru zařadit mezi zdařilejší.

stáhnout hru
Sabes

autor
/ Sabes

Skóre

68 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Ondra | 05.03.04 v 20:28

Prosím hrát


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce