recenze

Tank

Tank

Vyslovíme-li někde magické slůvko „Tank“, každému si jistě vybaví mechanický kolos, plnící svojí funkci ve válečných prostředí. Pod tímto názvem se ale ukrývá i jedna velice zajímavá gameska, která už netrpělivě čeká, až ji vyzkoušíte.
Tank je skutečně skvělá hra, to musím zdůraznit hned na úvod. Co je vaším cílem? To záleží na módu hry, který zvolíte. Pro hru jednoho hráče tu jsou hned 3 obsáhlé módy! V prvním, nazvaném Flag, musíte překvapivě dojet k vlajce. A že to není nic lehkého, nemusím snad ani zmiňovat. Všude okolo vás jezdí spousty nepřátel, tu a tam na vás střílejí věže, a nejhorší jsou pohyblivé miny. Další dva módy si musíte ozkoušet sami, jenom zdůrazním, že jsou ještě o něco zábavnější. Co je však dělá z této hry tak skvělou věc? Vynikající multiplayer!! K dispozici máte několik variant. Na jednom počítači můžete hrát proti sobě deatchmach, teamovou hru, hru na vlajky, strategickou hru.. zkrátka excelentní zábava. Nejen hratelností je dneska hodnocena hra, a tak musím popsat i výtečnou grafiku. Animace jsou plynulé, vizuální zpracování objektů je také vydařené. Ke hře vám také hraje docela dobrá skladba. Co dodat? Opravdu skvělá akční věc, určitě stahujte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

phanka

phanka | 14.02.15 v 13:19

tank jsem vždycky ráda hrála

Asi já ne ? .... | 11.06.06 v 21:08

Singleplayer je o ničem dohrál sem ho za 15 minut. Má je 7 levelů a tank je tak silný že stačí jen jet a uhejbat minám jinak nic víc no....

Bournt | 28.04.02 v 12:22

Skvela vec panove, skvela.. trochu mi to pripomelo stary dobry casy.. kamos mel neco napojenyho na televizi a hrali sme na tom po skole presne podobnou hru.. takovy dva tanky.. bylo to fakt dobry.. tak dik za tuhle smazbu, pac je to fakt dobry!!!!
nejvic me bavi ta hra ve dvou, ta spoluprace.. fakt dobry..


galerie